AD homeoffice AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nahled_16.jpeg

Získajte s nákupom Philips Ambilight TV zľavu na soundbar až 339 EUR!

Práve teraz je tá správna chvíľa na nákup nového televízora Philips Ambilight. Vďaka tomu zažijete hokejový šampionát vo veľkom štýle priamo doma. Najmä keď môžete získať aj výraznú zľavu na soundbar Philips TAB8507. Aké sú podmienky a kedy akcia prebieha? Bližšie informácie nájdete nižšie v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/philips-hue-televize.jpg

Naozajstná domáca zábava má meno Philips Hue Play!

Zoznámte sa s novými technológiami Philips Hue, vďaka ktorým si môžete pri sledovaní televízora vykúzliť nenapodobiteľnú atmosféru aj v pohodlí svojho domova. Doprajte si jedinečný pôžitok z dokonalej súhry svetla, zvuku i obrazu porovnateľný s profesionálnou kinosálou.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/philips-oled-soundbar-cashback-2022.jpg

Kúpte TV Philips spoločne so soundbarom a získajte 200 €

Pri súčasnej kúpe vybraného TV Philips a vybraného soundbaru môžete získať 200 € späť. Nákup je potrebné vykonať od 1. 11. do 31. 12. 2022, a následne sa do 10 dní zaregistrovať na stránkach výrobcu. Podrobnosti pre vás máme v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/philips-cashback-jaro-2022-nahled.jpg

Philips cashback: získajte 150 € na vybranú kombináciu televízora a soundbaru

K Philips TV The One tiež nový soundbar – a teraz navyše s možnosťou ušetriť 150 €. Stačí, ak si obe zariadenia zaobstaráte naraz a v rámci práve prebiehajúcej cashback akcie. Ako na to, poradíme v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/philips-akce-podzim-2021-nahled.jpg

K vybraným televízorom Philips získate zadarmo soundbar alebo WiFi reproduktor

Nová OLED televize Philips vám přinese pohlcující zážitky. A ty budou ještě o kus větší, doprovodíte-li je i patřičně působivým zvukem – např. pomocí soundbaru nebo WiFi reproduktoru. Pokud si navíc kombinaci jednoho z vybraných televizorů a soundbaru, resp. WiFi reproduktoru stihnete pořídit do Vánoc, audio zařízení získáte zdarma. Jak na to? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/philips-ambilight.jpg

Philips OLED TV Ambilight: kinosála u vás doma

Pre náročných divákov, ale aj pre tých, ktorí nechcú robiť kompromisy, prichádza Philips s OLED televízormi a technológiou Ambilight. Zabudované diódy po stranách obrazovky umocnia divácky zážitok, a vy sa budete cítiť ako v kine. Ambilight navyše šetrí vaše oči. Prečítať viac »
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií