P&G boost P&G boost

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/philips-hue-televize.jpg

Naozajstná domáca zábava má meno Philips Hue Play!

Zoznámte sa s novými technológiami Philips Hue, vďaka ktorým si môžete pri sledovaní televízora vykúzliť nenapodobiteľnú atmosféru aj v pohodlí svojho domova. Doprajte si jedinečný pôžitok z dokonalej súhry svetla, zvuku i obrazu porovnateľný s profesionálnou kinosálou.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tv-mobile-nahled.jpg

Ako prepojiť TV s mobilom či tabletom?

Chcete pripojiť mobilný telefón k televízoru, a ťažiť tak z benefitov veľkej obrazovky? Nejde o žiadnu nesplniteľnú úlohu. Záleží na tom, aké máte požiadavky a akú dostupnú techniku. Ako spárovať mobil s TV? Spôsobov je hneď niekoľko a my vám v našom článku poradíme, ako na to.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mini-led-tcl.jpg

Televízor TCL: Špičkový televízor prvej ligy!

TCL je značka televízorov, ktoré rozhodne hrajú prvú ligu! Ponúkajú nielen rozumné ceny, ale aj špičkové technológie, ktoré od nich preberajú aj ostatní výrobcovia. Aké? To sa dozviete v našom videu! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sony-prodlouzena-zaruka-nahled.jpg

Užite si päťročnú záruku na OLED televízory Sony

Predĺžená záruka na vybrané OLED televízory Sony vám spoločne s dopravou zadarmo prinesie päť rokov v pokoji. Päť rokov záruky získate automaticky ako darček. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ps5-sony-televize-nahled.jpg

K nákupu nového televízora Sony rok služby PlayStation Plus zadarmo

Pri nákupe nového televízora Sony rady XH90 a ZH8 teraz môžete získať darček: ročný prístup do služby PlayStation Plus, ktorá dá vášmu hraniu úplne nový rozmer. Čo na to musíte urobiť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/hbbtv-logo-232px.jpg

HbbTV – Hybridná televízia

Hybridná televízia zlučuje na obrazovke výhody štandardného televízneho vysielania s možnosťami príjmu akéhokoľvek obsahu šíriteľného po internete, ako sú odkazy na text, fotografie, audio či video. Prečítať viac »
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií