AD elektro Motorola EDGE 50

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/misura.png

Inteligentný mobilný teplomer MISURA na jednoduché a pohodlné meranie

Misura, to sú bezkontaktné infračervené teplomery, ktoré možno pripojiť k mobilnému telefónu a ktoré vám ukážu nameranú telesnú teplotu už behom jednej sekundy. To z nich robí ideálne riešenie na rýchlu a jednoduchú kontrolu vášho zdravotného stavu.

Prečítať viac »

Ako vybrať teplomer

Medzi prvé príznaky, ktorými naše telo reaguje na počiatok nejakej choroby, býva vyššia teplota. Vďaka nej si náš organizmus vytvára protilátky na boj s infekciou, teplota má teda svoj podstatný význam. Keď sa však teplota prehupne v horúčku alebo sú ňou postihnuté veľmi malé deti či starí ľudia, je nutné reagovať inak a teplotu účinne zrážať, aby nevznikli nepriaznivé komplikácie. Aby sme vždy mali prehľad o svojom zdravotnom stave, oplatí sa investovať do kvalitného teplomera. Ich ponuka je však široká, a preto by sme vám radi predstavili prehľadného sprievodcu, ktorý vám pomôže vybrať ten správny teplomer presne pre vás.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-merit-teplotu.jpg

Ako správne merať teplotu

Zvýšená teplota alebo horúčka iste čas od času potrápi každého, kto práve bojuje s nejakým ochorením. Hoci ide o prirodzenú reakciu nášho organizmu, nemali by sme teplotu nechať bez povšimnutia a jej vývoj priebežne sledovať hlavne u seniorov a malých detí. Práve u nich sa zvýšená teplota môže z minúty na minútu zmeniť v horúčku, ktorú treba rýchlo a účinne zmierniť. Prinášame všetko o téme merania teploty a poradíme, aký teplomer zvoliť na každodenné aj občasné meranie teploty. Prečítať viac »
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií