AD homeoffice PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/test-vykonu-pc-nahled.jpg

Test výkonu PC – Ako na to? (NÁVOD)

Iste vám niekedy napadlo zistiť, aký má váš počítač výkon a či pracuje správne. Prinášame podrobný návod, ako otestovať výkon PC. Ukážeme si, ako otestovať výkon procesora, grafického adaptéra či systémovej jednotky. Taktiež sa pozrieme na meranie prevádzkovej teploty počítača a metodiku správneho merania. Toto a mnoho ďalšieho sa dozviete v našom podrobnom návode.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sapphire-nitro-rx-6700-xt-12g-nahled.jpg

Sapphire NITRO+ Radeon RX 6700 XT 12G (RECENZIA A TESTY)

Grafické karty spoločnosti SAPPHIRE vždy patrili k tomu najlepšiemu, čo si mohli priaznivci grafických kariet Radeon domov zaobstarať. Či to však platí aj pre grafickú kartu Sapphire NITRO+ Radeon RX 6700 12G, o tom sa môžete presvedčiť práve v tejto recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/horizon-zero-dawn-recenze-1.jpg

Horizon Zero Dawn (TESTY) – výkony grafických karet AMD i NVIDIA

Jak si vedou grafické karty společnosti AMD a NVIDIA v počítačové hře Horizon Zero Dawn či jaký procesor je pro tuto hru nejlepší? Tak přesně to jsme pro vás na Alza.cz otestovali! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/intel-comet-lake-recenze-test.jpg

Intel Comet Lake i5-10600K a i9-10900K (RECENZIA A TESTY)

Intel s 10. generáciou procesorov opäť posúva hranice o niečo ďalej. Dnes sa zameriame na šesťjadrový herný procesor Intel Core i5-10600K a desaťjadrový Intel Core i9-10900K. Ako si tieto novinky viedli v priamom porovnaní s konkurenčnými, cenovo porovnateľnými procesormi AMD? Čítajte v našej recenzii! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kingston-a2000-nahled.jpg

Kingston A2000 (RECENZIA A TESTY): Rýchly SSD za skvelú cenu?

Vysokokapacitný SSD disk Kingston A2000 síce patrí do kategórie drahších a výkonnejších TLC diskov, zároveň vás však poteší príjemnou cenovkou. Ako si viedol v sérii náročných testov a benchmarkov? Oplatí sa po ňom siahnuť? Nielen to objasníme v našej recenzii! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nvidia-rtx-2080-super-recenze-a-testy.jpg

NVIDIA GeForce RTX 2080 SUPER (RECENZIA A TESTY)

Poslednou a tiež tou najvýkonnejšou grafickou kartou z novej série „SUPER“ spoločnosti NVIDIA je GeForce RTX 2080 SUPER. Ako dopadla v našich testoch na Alza.sk? O tom sa môžete presvedčiť v tomto článku, kde sme ju pre vás otestovali! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-dual-geforce-rtx-2060-o6g-recenze.jpg

Asus Dual GeForce RTX 2060 O6G (RECENZIA A TESTY)

Medzi cenovo dostupnejšie grafické karty v ponuke spoločnosti ASUS patria grafické karty edície DUAL. Grafická karta Asus Dual RTX 2060 O6G patrí práve do tejto edície a my sme ju pre vás dnes otestovali. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/42f9c74d-4db7-4da9-8c7e-4bbca248f4e1.jpg

NVIDIA GeForce RTX 2060 (RECENZIA A TESTY): Nový kráľ mainstreamových grafických kariet?

Novým prírastkom do rodiny grafických kariet rodiny Turing spoločnosti NVIDIA je GeForce RTX 2060 a jej vôbec prvým zástupcom potom grafická karta NVIDIA GeForce RTX 2060 Founders Edition. Táto grafická karta je svojím výkonom tentoraz zacielená do segmentu stredného výkonu a my sme ju pre vás dnes otestovali. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/85ebbb43-d56d-475d-90ea-82faaf5459e1.jpg

Gigabyte Aorus GeForce RTX 2080 XTREME 8G (RECENZIA A TESTY)

To najvýkonnejšie, čím sa vo svojej ponuke grafických kariet môže spoločnosť Gigabyte pochváliť, nájdete väčšinou v jej hernej edícii XTREME GAMING. Grafická karta Gigabyte Aorus GeForce RTX 2080 XTREME 8G spadá práve do tejto „extrémnej“ edície, a je teda zrejmé, že v dnešnej recenzii tejto grafickej karty pôjde predovšetkým o výkon. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/far-cry-5-rozbor.jpg

Far Cry 5 (ROZBOR) - test vplyvu nastavenia detailov na výkon

Far Cry 5 je prvou hrou, v ktorej vám prinášame rozbor detailov. Pozrieme sa, ako jednotlivé položky v menu grafického nastavenia ovplyvnia kvalitu grafiky a ich vplyv na výkon. Vďaka tomu si hru zvládnete nastaviť aj na slabšom PC s čo najmenšími kompromismi v kvalite obrazu. Pre zaujímavosť sa pozrieme aj na rozdiely medzi AMD a NVIDIA grafikou. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/msi-gtx-1080-ti-gaming-x-trio-recenze-2.jpg

MSI GTX 1080 Ti Gaming X TRIO (RECENZIA A TESTY)

Najnovším prírastkom v ponuke spoločnosti MSI je grafická karta MSI GTX 1080 Ti Gaming X TRIO. Hoci ide o grafickú kartu hernej série Gaming, nie je táto grafická karta vybavená dobre známym a veľmi populárnym systémom chladenia Twin Frozr VI, ale spoločnosť MSI prišla tentoraz s chladením úplne novým, ktoré nesie označenie TRI-FROZR. To, ako sa tejto novinke spoločnosti MSI darí, si ukážeme v dnešných testoch. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/sapphire-rx-vega-64-lc-8g-recenze-2.jpg

Sapphire RX Vega64 8G HBM2 Liquid Cooling (RECENZIA A TESTY)

Kvalitné chladenie je nevyhnutným predpokladom každej úspešnej grafickej karty na trhu a nie je to inak ani v prípade nových modelov VEGA spoločnosti AMD. My sa dnes na jeden taký veľmi zaujímavý systém chladenia pozrieme. Otestujeme si totiž tú najvýkonnejšiu Vega64 s vodným chladením na palube v podaní grafickej karty Sapphire RX Vega64 8G HBM2 Liquid Cooling. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/gainward-gtx-1070-8gb-recenze-2.jpg

Gainward GTX 1070 8 GB (RECENZIA A TESTY)

Grafické karty Gainward sú v našich končinách veľmi populárne, najmä grafické karty z hernej edície Phoenix. Dnes sa však žiadnemu Phoenixu venovať nebudeme, otestujeme si totiž niečo oveľa menej sofistikované, a to grafickú kartu Gainward GTX 1070 8 GB. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/zotac-gtx-1080-ti-mini-receze-2.jpg

Zotac GTX 1080 Ti Mini (RECENZIA A TESTY)

Vysoký herný výkon nemusí byť výsadou len „dospelých“ grafických kariet. O tom, že aj taký „drobec“ ktorým je grafická karta Zotac GTX 1080 Ti Mini, vám poskytne výkon veru ultimátny, vás azda presvedčí dnešná recenzia. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/msi-gtx-1070-ti-gaming-8g-recenze-2.jpg

MSI GTX 1070 Ti Gaming 8G (RECENZIA A TESTY)

Grafické karty edície Gaming spoločnosti MSI, vybavené skvelým systémom chladenia Twin Frozr VI, sú u hráčov počítačových hier populárne najmä tým, že svojim majiteľom môžu ponúknuť naozaj nízku hlučnosť. Či toto pravidlo platí aj pre najnovší prírastok v rodine Gaming, teda grafickú kartu MSI GTX 1070 Ti Gaming 8G, to si otestujeme práve dnes. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/palit-gtx-1080-gamerock-pe-8gb-recenze-2.jpg

Palit GTX 1080 GameRock Premium Edition (Recenzia a testy)

V ponuke grafických kariet spoločnosti Palit môžete nájsť len modely založené na čipových súpravách spoločnosti NVIDIA. Jedným takým zaujímavým kúskom je Palit GTX 1080 GameRock Premium Edition 8 GB, ktorá na pomery GeForce GTX 1080 ponúka nielen neštandardne vysoké takty, ale aj masívny chladič, ktorý sa musí s vysokými taktmi vysporiadať. Ako obstála GPU v testoch? Zistíte v dnešnej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/gainward-gtx-1070-phoenix-glh-recenze-2.jpg

Gainward GTX 1070 Phoenix GLH (Recenzia a testy)

Ak by sa dal výkon grafických kariet hodnotiť podľa ich veľkosti, grafická karta Gainward GTX 1070 Phoenix GLH by bola jednou z najvýkonnejších GPU na trhu. Spoločnosť Gainward na veľkosti použitého systému chladenia nijako nešetrila, čo by malo mať pozitívny vplyv na jeho účinnosť a, samozrejme, aj v lepších prevádzkových vlastnostiach. Či sa však táto snaha neminula účinkom, na to odpovieme v dnešnej recenzii. Prečítať viac »
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií