Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/the-last-of-us-season2-hbo-key-art-nahled.jpg

The Last of Us 2. séria – Všetko, čo vieme

Prvá séria seriálu The Last of Us vysielanom na streamovacej službe HBO Max bola strhujúcim úspechom a ďalším dôkazom, že videoherné adaptácie je možné natočiť kvalitne a s úctou k predlohe. Oznámenie druhej série tak bolo vyloženou radosťou nielen pre fanúšikov hry, ale aj pre priaznivcov podarených seriálov všeobecne. Čo všetko o pripravovanom pokračovaní zatiaľ vieme, nájdete v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/the-last-of-us-part-2-remastered-key-art-nahled.jpg

The Last of Us Part 2 Remastered (RECENZIE – Súhrn)

Tri a pol roka po svojom vydaní sa podľa mnohých jedna z najlepších akčných adventúr dočkala remastera. Ten ale okrem vylepšenej grafiky ponúka aj nový obsah, ktorý poteší ako tých, čo chcú pozrieť do zákulisia vývoja svojej obľúbenej hry, tak aj tých, ktorí lákajú skôr nové herné zážitky. Všetko, čo o The Last of Us Part 2 Remastered potrebujete vedieť, nájdete v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/the-last-of-us-part-1-key-art-ellie-nahled.jpg

The Last of Us Part I – Všetko, čo vieme

The Last of Us z roku 2013 patrí k najlepším PlayStation hrám a nemožno sa preto čudovať, že po PS4 remasteri vychádza prvý diel aj na PlayStation 5. Emotívny príbeh Joela a Ellie môžeme po novom prežiť prostredníctvom remaku, ktorý sa pýši skvelou grafikou aj vylepšenou hrateľnosťou. Všetko, čo o The Last of Us Part I potrebujete vedieť, nájdete v tomto článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/the-last-of-us-prat-2-key-art-nahled.jpg

The Last of Us Part III – Všetko, čo vieme (ŠPEKULÁCIA)

Akčná adventúra The Last of Us nám strhujúci príbeh mladého dievčaťa Ellie a zatrpknutého pašeráka Joela prvýkrát vyrozprávala v roku 2013. Na jej veľký úspech o pár rokov neskôr nadviazalo kontroverzné, ale stále kvalitné pokračovanie s podtitulom Part II a najnovšie aj rovnomenný seriál z dielne HBO ktorý nejedného hráča ešte viac nalákal na možné tretie herné pokračovanie. Čo zatiaľ o The Last of Us Part III vlastne vieme? Dozviete sa v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tlou-tv-series-main-thumbnail.jpg

The Last of Us (seriál, RECENZIA) – Ako sa podarila pilotná epizóda?

O seriálovej adaptácii The Last of Us, teda jednej z najoceňovanejších videoherných sérií posledných rokov, sa hovorilo už dlho. A keď na ňu konečne došlo, fanúšikovia neskrývali ako nadšenie, tak aj obavy z hereckého obsadenia, ktoré úplne presne nezodpovedá predlohe. My sme ale mali možnosť vidieť s predstihom celú pilotnú epizódu, pokiaľ vás teda zaujímajú bezprostredné dojmy z očakávanej show od HBO Max, prečítajte si našu recenziu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/the-last-of-us-part-ii-tipy-a-triky-nahled.jpg

10 tipov a trikov ako prežiť v The Last of Us Part II a užiť si hru na maximum (TIPY/NÁVOD)

Ako už ste sa dozvedeli z našej recenzie, The Last of Us Part II je predovšetkým o pomste a nie je nič horšie, než pred jej dosiahnutím skonať. V našom článku nájdete nielen desiatku tipov a trikov, ako v postapokalyptickom svete The Last of Us prežiť, ale aj rady a postrehy, ktoré vám pomôžu si hru lepšie vychutnať a napríklad aj zaútočiť na platinovú trofej. To všetko samozrejme bez príbehových spojlerov, takže si článok môžete prečítať aj pred prvým spustením hry.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/the-last-of-us-part-2-recenze-nahled1.jpg

The Last of Us Part II (RECENZIA) – Nový kráľ príbehových akčných adventúr

Keď v roku 2013 vydávalo štúdio Naughty Dog The Last of Us, len o niekoľko mesiacov sa mala na pultoch obchodov objaviť nová generácia konzoly – PlayStation 4. Teraz je situácia podobná: aktuálna konzolová generácia končí, vychádza The Last of Us Part II a onedlho tu máme PS5. Samotní vývojári sú ale v úplne inej pozícii. Tentokrát totiž nesmú sklamať. Ako totiž priznáva režisér hry, Neil Druckmann, riskujú takmer všetko, pretože prvý diel sa stal pre mnohých hráčov modlou. Že sa tento risk vyplatil, naznačuje už titulok našej recenzie.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/herni-soundtracky-priscilla-nahled.jpg

Najvydarenejšie herné soundtracky – Hráme tiež ušami (TÉMA)

Najsilnejšie herné zážitky, ktoré si odnášame zo svojich najobľúbenejších titulov, nie sú tvorené len dianím na obrazovke. Podstatnú časť nášho dojmu totiž tvoria tiež sluchové vnemy, či už ide o samotné efekty, alebo sprievodnú hudbu. Práve melódiám zloženým na dokreslenie atmosféry sa budeme venovať v našom špeciáli, v ktorom vám odporučíme soundtracky, ktoré si sami radi vypočujeme aj bez samotných hier. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/the-last-of-us-part-2-ellie-nahled_1.jpg

Vývojári The Last of Us: Part II: pracujeme do noci, sedem dní v týždni (TÉMA)

Za tými najlepšími hrami často stoja osobné obete vývojárov, ktorí sú vo výsledku len menom v záverečných titulkoch. Túto skutočnosť dlhodobo kritizuje uznávaný herný novinár Jason Schreier, ktorý tentoraz vyspovedal minulých aj súčasných zamestnancov obľúbeného štúdia Naughty Dog, aby zistil, že nekonečná práca do neskorých nočných hodín, a to sedem dní v týždni, je v štúdiu bežnou praxou. Ako vyzerajú posledné týždne a mesiace pred vydaním hier ako Uncharted 4 alebo práve The Last of Us: Part II, zistíte v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/the-last-of-us-part-2-boat-nahled.jpg

The Last of Us: Part 2 (NOVINKA) sa bohužiaľ oneskorí

Nie je to tak dávno, čo sme sa po niekoľkých rokoch čakania konečne dozvedeli dátum vydania pripravovanej akčnej adventúry od štúdia Naughty Dog. Takže sme sa všetci kolektívne tešili na 21. februára 2020 a málokto si pripúšťal, že by sa na tom mohlo niečo ešte zmeniť. A predsa sa tak stalo – vydanie The Last of Us: Part 2 sa odkladá. Prečo a na aký termín, sa dozviete v našej novinke. Prečítať viac »
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií