AD homeoffice PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nejlepsi-hry-na-ps4-2019-pozadi-nahled.jpg

Najlepšie hry na PS4: TOP 35

Niektorí z vás už možno trávia svoj čas pri PlayStation s päťkou v názve, to však neznamená, že sa PS4 prepadlo pod zem. Štvrtá generácia konzoly od Sony má stále čo ponúknuť, o čom vás presvedčí náš redakčný výber 25 najlepších titulov. Možno si vďaka nemu zaspomínate na staré dobré časy, alebo narazíte na zabudnuté klenoty hernej histórie.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-xbox-series-xs-hry-halo-infinite-nahled.jpg

Najlepšie hry na Xbox Series X/S: TOP 30

Na Series X/S si môžete zahrať niekoľko tisíc hier vďaka neustále vychádzajúcim novým titulom, ale aj spätnej kompatibilite naprieč všetkými predchádzajúcimi Xbox konzolami. Zorientovať sa v takom množstve hier ale nie je jednoduché, preto sme pre vás pripravili zoznam najlepších hier pre konzoly Xbox Series X a Series S, ktorý priebežne aktualizujeme. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-hry-na-ps5-nahled-dualsense.jpg

Najlepšie hry na PlayStation 5: TOP 30

PlayStation 5 zatiaľ medzi nami nie je príliš dlho, napriek tomu už táto konzola predstavila množstvo podarených exkluzivít. Zároveň si však vďaka spätnej kompatibilite s PlayStation 4 hrami môžeme užiť rad už skôr vydaných herných klenotov v lepšej grafike či inými novinkami. A pretože vybrať z takého množstva hier tie najlepšie kúsky nie je jednoduché, dali sme si tú prácu a pripravili pre vás zoznam tridsiatich najlepších hier na PlayStation 5.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/the-witcher-3-wild-hunt-next-gen-cover-nahled.jpg

Zaklínač 3: Divoký hon (RECENZIA PS5): Geralt dorazil na nové konzoly

Tretí a celkom určite najlepší diel videohernej série Zaklínač (The Witcher) od štúdia CD Projekt RED sa po 7 rokoch od svojho pôvodného vydania dočkal next-gen updatu a vo vylepšenej verzii dorazil na novú generáciu konzol. V čom sa upgradovaná verzia hry líši a dokáže vôbec udržať krok so súčasnými titulmi? To sa dozviete v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-rpg-hry-top-25-nahled.jpg

Najlepšie RPG na PC, PS, Xbox a Switch: TOP 30

Chcete si zahrať RPG zo starej školy? Alebo máte radšej modernejšie a akčnejšie poňatie tohto žánru? V tomto zozname nájdete oba varianty a možno aj nejakú perlu, o ktorú ste doteraz nezavadili. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/witcher-3-logo.jpg

Witcher 3: Wild Hunt (INFO): Novinky

Zaklínač Geralt a jeho príbeh zo série počítačových hier Witcher neprestáva očarovať milióny fanúšikov akčných RPG už od roku 2007, ale stále sa teší veľkej popularite. „Na vine“ je okrem seriálovej adaptácie od Netflixu tiež vydarene napísaný príbeh v živom svete s drsnými reáliami a podarená hrateľnosť. Vývojárske štúdio sa o svoj klenot Witcher 3: Wild Hunt (2015) neprestalo starať ani po rokoch, a preto sa pripravuje next-gen upgrade pre nové konzoly a PC. Čo viac nielen o ňom vieme, sa dočítate v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/best-of-x-one-nahled.jpg

Najlepšie hry na Xbox One: TOP 30

Za viac ako osem rokov svojho života sa Xbox One stal domovom radu vynikajúcich titulov, ktoré by ste si ako majitelia tejto konzoly nemali nechať ujsť. Ale aké z tých takmer 3 000 hier, ktoré na Xbox One vyšli, naozaj stoja za vašu pozornosť? V našom zozname nájdete tie najlepšie Xbox One hry súčasnosti naprieč všetkými žánrami, pri ktorých sa môžete vždy spoľahnúť na to, že ak si ich kúpite, neurobíte chybu.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/starfield-key-art-nahled_1.jpg

Najlepšie hry na PC: TOP 30

PC scéna je rozmanitá a hier na túto platformu je celý rad. Pokiaľ premýšľate, ktorú si zahrať a nemôžete si v tom hernom mori vybrať tú „pravú“, možno vám vo výbere pomôže náš článok Najlepšie hry na PC: TOP 30. Nájdete tu niekoľko skvelých noviniek z posledných rokov a tiež klasiky, ktoré síce už nie sú najmladšie, ale to im nič neuberá na kráse a hlavne zábavnosti. Článok je pravidelne aktualizovaný. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/the-withcer-3-wild-hunt-tipy-cover-2-nahled.jpg

Zaklínač 3: Divoký hon (TIPY/NÁVOD): Tipy a triky pre začínajúcich a pokročilých zaklínačov

Zaklínač 3: divoký hon (v origináli The Witcher 3: Wild Hunt) v poslednej dobe zažil, hlavne vďaka seriálu z dielne Netflix, takmer až biblické vzkriesenie. K hre sa vracia veľa veteránov, ale tiež sa do hry púšťajú nováčikovia, ktorí doteraz s titulmi od poľského CD Projektu nemali tú česť a začínajú hneď tretím dielom. Avšak pretože je Zaklínač 3 už 5 rokov stará hra, návod len pre úplných začiatočníkov by nedával veľmi zmysel. Preto sme sa rozhodli zosumarizovať desať najužitočnejších rád, ktoré vám pomôžu zvládnuť zaklínačské remeslo čo najrýchlejšie.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/the-witcher-3-new-generation-nahled.jpg

The Witcher 3 mieri na novú generáciu konzol (NOVINKA)

Tak túto správu asi dnes čakal málokto. Štúdio CD Projekt Red práve prostredníctvom tlačovej správy oznámilo, že tretí diel akčnej RPG série The Witcher (Zaklínač) mieri na novú generáciu konzol, teda na PlayStation 5 a Xbox Series X. Zaklínač Geralt a ďalšie známe postavy z knižného univerza stvoreného poľským spisovateľom Andrzejom Sapkowským tak budú môcť naplno využiť možnosti nového hardvéru.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xbox-x019-londýn-nahled.jpg

Xbox X019 – Microsoft ukázal mnoho hier, zaujať ale príliš nedokázal

Žiadne veľké prekvapenie sa nakoniec nekonalo. Hier predstavil Microsoft požehnane, ale minimálne z tých novo oznámených sme skôr sklamaní. Najviac nakoniec žiarila služba Game Pass, ktorá sa môže tešiť na prísun veľmi zaujímavých hier, rovnako ako streamovacia služba xCloud. Tá sa dokonca stane súčasťou predplatného Xbox Game Pass Ultimate. A sľubované Age of Empires IV? Pár sekúnd sme z hry videli, ale takisto nešlo o nič, z čoho by sme skákali radosťou. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/zaklinac-3-geralt-nahled.jpg

Witcher 3: The Wild Hunt (RECENZIA) – Utiahne Switch neskrotného Geralta?

Kritikmi aj hráčmi ospevované akčné RPG The Witcher 3 od poľského štúdia CD Projekt sa po viac ako 4 rokoch od svojho pôvodného vydania vracia, tentoraz vo verzii na platformu Nintendo Switch. Ako sa tejto obrej hre bude dariť na výkonnostne trochu obmedzenej japonskej konzole?

Prečítať viac »
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií