Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/blackview-gbl8800-pro-thermo-nahled.jpg

Blackview GBL8800 Pro Thermo (RECENZIA): Skutočne nerozbitný obor s termokamerou

Odolný smartfón Blackview GBL8800 Pro Thermo má vo svojich rukách silnú zbraň. Ide o termokameru, ktorá sa môže hodiť nielen v domácnosti. Je to všetko, alebo Blackview zapracoval ešte na ďalších oblastiach? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/thermocamera-ghost-hand-main.jpg

Termokamera na mobil nájde ducha aj odhalí unikajúce teplo z domu

Ak máte pocit, že sa vo vašom okolí dejú nadprirodzené veci a chceli by ste zistiť, o čo ide, máte dve možnosti. Povolať špeciálny tím vyšetrovateľov, alebo si svojho ducha chytiť sám a zaznamenať ho na videu. V našom článku sa dozviete, ako sa takýto duch chytá a čo všetko je potrebné si pripraviť. A povieme si aj to, na čo ešte možno využiť termokamery. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/CAT1001 (1).jpg

Cat® S60 je revolučný telefón s termovíznou kamerou

V dnešnom článku si predstavíme revolučný mobilný telefón Caterpillar Cat S60. Ide o prvý prístroj vybavený termovíznou kamerou. Ak sa chcete o tomto tanku dozvedieť viac, ste na správnom mieste! Read more »
P-DC1-WEB12
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info