AD homeoffice AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/last-train-home-keyart-nahled.jpg

Last Train Home (RECENZIA) – Cez Sibír do Československa

Počiatky Československa sa nám pripomínajú každý rok a nielen vďaka štátnemu sviatku. Pri príležitosti osláv vzniku republiky sa totiž často spomína na heroické ťaženie legionárov naprieč Ruskom, aby sa mohli dostať do novo vytvorenej domoviny. O poslednom vlaku rútiacom sa po Transsibírskej magistrále vytvorilo české štúdio Ashborne Games počítačovú stratégiu Last Train Home. Viac o nej v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gothic-1-remake-cover-nahled.jpg

Gothic 1 Remake (INFO) – príbeh, gameplay atď.

Remaky sú v posledných rokoch veľmi obľúbené. Hlavne teda tie, ktoré posúvajú pôvodné dielo predovšetkým hrateľnostne a graficky. Oznámenie Gothic 1 Remake bolo pre mnohých príjemným prekvapením. Čo všetko o tomto očakávanom akčnom RPG vieme, si môžete prečítať v našom info článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/expeditions-rome-cover-nahled.jpg

Expeditions: Rome (RECENZIA) – Roma victrix!

Štúdio Logic Artists prináša ďalšie dielko do série Expeditions, v ktorom sa po chladnej Škandinávii pozrieme do slnečného Talianska a pokúsime si dať celé stredomorie na raňajky. V Expeditions: Rome dostanete k dispozícii celú légiu bojovníkov, podmaníte si časť Grécka, Egypta a Galie a budete sa pri tom kráľovsky baviť. Prečo by bolo škoda tento mix RPG a taktickej stratégie minúť, sa dozviete v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/biomutant-vse-co-vime-all-we-know-cover-image-nahled.jpg

Biomutant: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Projektu Biomutant, ktorý bol s veľkou pompou oznámený už v roku 2017, sa nedajú uprieť veľké ambície. Keď bývalí vývojári série Just Cause predstavili svoju víziu postapokalyptického sveta, v ktorom sa budete preháňať s roztomilo drsňáckym chlpáčom ovládajúcim palné zbrane rovnako ako kung-fu, hráči boli vo vytržení. Vývoj sa však skomplikoval a dosť natiahol.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/biomutant-recenze-cover-nahled.jpg

Biomutant (RECENZIA) – Dobrý, zlý a chlpatý

Malý ambiciózny tím oznámi veľkolepú hru, ktorá by mala ohromiť všetkých fanúšikov žánru svojou inovatívnosťou, ale nakoniec sa jej vývoj natiahne na niekoľko rokov. Koľkokrát sme už túto situáciu zažili? Do rovnakej skupiny spadajú tiež tvorcovia zo štúdia Experiment 101 so svojím projektom Biomutant oznámeným už v roku 2017. Či sa dostanú do hernej siene slávy, alebo či skončia zabudnutí v prepadlisku dejín, môžete posúdiť po prečítaní našej recenzie.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/aquanox-deep-descent-recenze-cover-nahled.jpg

Aquanox Deep Descent (Mini RECENZIA) – Opatrný pokus o vodné Descent bez ponorkovej choroby

Aby som sa priznal, Aquanox Deep Descent môjmu sonaru nejakým spôsobom po celý čas vývoja unikal a až náš šéfredaktor ma presvedčil o tom, že som kedysi pôvodnú, už takmer 20 rokov starú sériu Aquanox, snáď aj hral. Najnovší počin štúdia Digital Arrow, ktorý vznikol hlavne vďaka podpore fanúšikov a kickstarterovej kampani, mi síce pamäť neosviežil, zato som mohol na vlastný batyskaf nahliadnuť pod morskú hladinu zničenej Zeme, rozstrieľať na kusy nepriateľské ponorky a zmutovanú vodnú faunu.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/destroy-all-humans-recenze-cover-nahled1.jpg

Destroy All Humans! (RECENZIA) – Lietajúce taniere sa vracajú do zemskej atmosféry

S remakami či remastermi sa posledné roky roztrhlo vrece, či už z nostalgických dôvodov, alebo z nedostatku vlastnej invencie. Najnovším prírastkom do rodiny prerobených je pätnásť rokov stará klasika Destroy All Humans!, na ktorej pripomenutie sa rozhodlo nemecké štúdio Black Forest Games. Spoločne sa tak môžeme vydať s Cryptom-137 na ťaženie proti ľuďom, ktorí sú pre mimozemského tvora zdrojom genetického materiálu na obnovu vlastnej rasy. Viac v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/spongebob-main-nahled_1.jpg

SpongeBob Squarepants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated (RECENZIA)

Ak vám názov SpongeBob SquarePants: Battle For Bikini Bottom znie povedome, tak ste na to trafili (doslova) – pôvodne totiž ide o hru z roku 2003, ktorá sa o 17 rokov neskôr dočkala remastrovanej verzie na platformy PC, PS4, Xbox One a Nintendo Switch. Dokáže staronové dobrodružstvo žltej morskej špongie osloviť aj dnešnú generáciu hráčov, alebo titul od štúdia Purple Lamp vsádza len na nostalgiu?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/desperados-3-recenze-nahled1.jpg

Desperados 3 (RECENZIA) – Prvá ostrá výprava Johna Coopera

Kým sa niektoré vývojárske štúdiá snažia púšťať do sveta jednu novú značku za druhou, iné naopak siahajú po dávno zabudnutých hrách, na ktorých pokračovanie čakajú fanúšikovia už niekoľko rokov. Oznámenie Desperados 3 pre nás bolo preto príjemným prekvapením, pretože len málokto veril v jeho návrat. Mimimi Games sa však rozhodli, že si na westernovú taktickú stratégiu skúsia staviť, vďaka čomu tu teraz máme recenziu prezentujúcu silné a slabé stránky ich diela.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gothic-playable-teaser-krajina-nahled.jpg

Gothic (Remake) má pred sebou ešte veľmi dlhú cestu (DOJMY Z HRANIA)

Resident Evil 2 Remake všetkým svojimi predajmi a pozitívnymi hodnoteniami ukázal, že je o riadne prerábky starých hier neskutočný záujem. THQ Nordic jeho úspech zaujal natoľko, že štúdiu THQ Nordic Barcelona zadal jednoduchú zákazku, vytvoriť hrateľné demo, ktorým bude hráčom ukázané, ako by mohol vyzerať prípadný remake prvého dielu série Gothic. Aký názor na neho máme v našej redakcii, si môžete prečítať v našich dojmoch z hrania. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/darksiders-genesis-dojmy-cover-nahled.jpg

Darksiders Genesis (RECENZIA) – Prišiel čas opäť nastoliť rovnováhu!

Keď sa povie Darksiders, väčšine hráčov sa v hlave ihneď vybaví vydarená akčná adventúra z pohľadu tretej osoby, v ktorej za jedného z jazdcov Apokalypsy kosíte nekonečné rady démonických nepriateľov. Jej nový zástupca sa však od tohto konceptu mierne líši. Hoci sa budeme stále potýkať s monštrami z pekiel, Darksiders Genesis je skôr diablovkou než tradičným zástupcom série, ktorej menom sa chváli. Či jej robí česť, vám povie naša recenzia.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/monkey-recenze-cover-nahled.jpg

Monkey King: Hero is Back (Mini RECENZIA) – Hrdinský epos pre deti

Počítačové hry podľa filmovej predlohy nekončia väčšinou s dobrým hodnotením, a napriek tomu sa vždy nájdu tvorcovia, ktorí sa nechajú zlákať potenciálom vyšších predajov vďaka známej licencii. K posledným projektom nesúcim značku strieborného plátna patrí Monkey King: Hero is Back od štúdia HexaDrive podľa čínskeho animovaného snímku z roku 2015. Podarilo sa prelomiť prekliatie hier podľa slávnej predlohy, alebo zostane tento epos o Opičom kráľovi zabudnutý?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fade-to-silence-cover-nahled.jpg

Fade to Silence (RECENZIA) – survival, ktorý vás nechá zamrznúť v čase

Vydavateľ THQ Nordic nám 30. apríla priniesol hru vývojárskeho štúdia Black Forest Games charakterizovanú ako RPG Survival – zaujímavo vyzerajúci projekt, ktorý práve opustil early access. Fade to Silence je pozvánkou do postapokalyptického sveta, kde nič nie je, ako má byť. Okolo vládne treskúca zima, príroda je ničená neznámou nákazou a ku všetkému zlému sa v nej pohybujú monštrá ako vystrihnuté z hororu. Prečítajte si, ako sa hre darilo v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/8bdcf8f9-65f9-4fad-8a0f-e472f6b29c23.jpg

Darksiders 3 (RECENZIA) – Tretí jazdec Apokalypsy

Divožienka Fury sa medzi jazdcami Apokalypsy prirútila na Zem, aby chytila sedem smrteľných hriechov, ktoré si z našej planéty urobili svoje ihrisko. Tretí diel akčnej agentúry Darksiders si opäť vzali na svoje plecia vývojári z Gunfire Games. Ako sa nám páčil návrat do konfliktu démonov a anjelov, sa dozviete v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/desperados-3-isabelle-strepy-nahled.jpg

Desperados 3 (PREVIEW) – Legenda sa vracia

Chýba vám éra, kedy sa na vás valila jedna taktická stratégia za druhou? Tak pre vás tu máme preview, ktoré by ste si rozhodne nemali nechať ujsť. Je totiž zacielené na Desperados 3, ktoré má na svedomí štúdio Mimi Productions. Pokiaľ vás zaujíma, čo sme o ňom zatiaľ zistili a čím nás zaujalo, rozhodne si prejdite nasledujúce odseky. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pillars-of-eternity-2-deadfire-dojmy-cover-nahled.jpg

Pillars of Eternity II: Deadfire (RECENZIA) – po stopách boha

Slávne vývojárske štúdio Obsidian Entertainment sa k nám tento mesiac vracia s pokračovaním RPG Pillars of Eternity, v ktorom opustíte súš a vydáte sa na výpravu po súostroví Deadfire. Pillars of Eternity 2: Deadfire ponúka rozsiahly svet, lietajúce monštrá a výborné dialógy. Ako sa nám táto kombinácia páčila, sa dozviete v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/titan-quest-small.jpg

Titan Quest (RECENZIA) – nesmrteľná klasika sa objavuje po dvanástich rokoch na konzolách

Vývojári z Iron Lore znova prebudili k životu svoj najznámejší titul Titan Quest. Mali sme príležitosť posúdiť jej konverziu na konzole. Ako sa hrá a ako vyzerá doteraz stále populárna diablovka na PS4? Zistíte v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/spellforce-3-logosmall.jpg

SpellForce 3 (RECENZIA) – efektívna kombinácia herných žánrov

Slávna RTS SpellForce ležala nejakú dobu v ľade, pred pár rokmi sa jej však našťastie ujali vývojári z THQ Nordic. Vďaka ich práci tu teraz máme SpellForce 3, ktorého herné mechanizmy (a mnoho ďalšieho) si v našej recenzii detailne rozoberieme.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/elex-logosmall.jpg

Elex – RPG zo starej školy (RECENZIA)

Štúdio Piranha Bytes má za sebou nejeden úspešný projekt. V posledných rokoch sa mu žiaľ veľmi nedarilo, väčšina titulov z jeho dielní bola skôr priemer než niečo, čo by si skutočne zaslúžilo pozornosť. Napraviť povesť by mu malo akčná RPG hrta Elex, ktorá na PC, PS4, Xbox One dorazí 17. októbra. Čo na ňu hovoríme, vám prezradí naša recenzia.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií