PET AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/hracky-pro-miminka.jpg

Ako vybrať hračku pre bábätko a batoľa

Neviete si poradiť s tým, akú hračku vybrať pre bábätko alebo batoľa? V našom prehľadnom sprievodcovi vás zoznámime s obľúbenými hračkami pre najmenších, s ktorými určite vykúzlite úsmev na tvári každému dieťaťu. A pretože detský vývoj do 3 rokov letí vo veľmi rýchlom tempe, zamerali sme sa vždy na hračky na určité vývojové obdobie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/telefon-pro-deti-11-nahled.jpg

Mobil pre deti na Vianoce: Ako vybrať ten najlepší

Ako na Vianoce vybrať medzi stovkami mobilov ten pravý pre vašu ratolesť? Je jedno, či ide o prváčika, desaťročné dieťa alebo teenagera. Poradíme, na čo sa zamerať, a prihodíme aj pár tipov na najlepšie telefóny pre deti. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lego-jursky-svet-232.jpg

LEGO Jurský svet – stavebnica plná dobrodružstiev

Stavebnica LEGO Jurský svet plná dobrodružstiev zabaví detských aj dospelých fanúšikov kultových filmov z Jurského sveta. Stretnutie s hrozivým T. Rexom, záchrana dinosaurieho vajcia alebo hľadanie strateného Velociraptora – detskej fantázii sa medze nekladú. Vitajte v LEGO svete dinosaurov.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Untitled-1_32.jpg

Tip na darček pre deti: Boby s volantom

Túžbou každého chlapca, ale aj mnohých dievčat, je vlastniť a riadiť niečo rýchle, najčastejšie auto či motorku. Splniť tento sen im však môžete už od ranných detských rokov pomocou jednej športovej hračky – bobov s volantom. Sú bezpečné a ponúkajú úžasné množstvo zábavy pre chlapcov aj dievčatá. A vy už máte darček pre deti na narodeniny či na Vianoce? Prečítať viac »
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií