AD homeoffice AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/bomb1.jpg

Domáca výroba šumivých bômb do kúpeľa

Šumivé bomby do kúpeľa sa starajú o pokožku, uvoľňujú svaly, slúžia na relaxáciu a môžu byť aj originálnym darčekom. Ich výroba pritom nie je vôbec zložitá. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jeme-zdravo-nahled.jpg

Jeme zdravo: Obľúbené knihy plné chutných receptov do 30 minút pre úplných začiatočníkov aj skúsenejších kuchárov

Jesť zdravo a ešte si pri tom pochutnať. Tak presne s tým pomôže dvojica kuchárok Jeme zdravo. Ponúkajú skvelé recepty pre všetky príležitosti, jednoduché, zdravé a chutné. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vycistit-susicku-nahled.jpg

Ako vyčistiť sušičku (TIPY A TRIKY)

Sušička bielizne nie je bezúdržbová. Pokiaľ chcete, aby správne a dlho fungovala a usušená bielizeň bola vždy krásne nadýchaná a voňavá, neradno údržbu zanedbávať. Po čase by sa totiž mohol objaviť nepríjemný zápach zo sušičky a nielen to. Zanedbaná údržba tiež výrazne znižuje životnosť spotrebiča a zvyšuje spotrebu energie. Ako vyčistiť sušičku alebo čo robiť, keď bielizeň zo sušičky nevonia, sa dozviete v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-skladat-puzzle-nahled.jpg

Skladanie puzzle – zábava pre deti aj dospelých

Skladanie puzzle je kreatívny zábava, pri ktorej si nielen užijete relax, ale zároveň potrénujete mozog. Precvičíte si kombinatoriku a posilníte trpezlivosť. Prečítajte si v našom článku tipy, ako skladať puzzle, aby vám to šlo pekne od ruky. Dozviete sa tiež, čo s hotovým dielom alebo aké sú najväčšie puzzle na svete. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vycistit-plynovy-sporak-nahled.jpg

Ako vyčistiť plynový sporák (TIPY A TRIKY)

Neviete, ako vyčistiť plynový sporák od zaschnutej špiny a váhate, ktorý čistiaci prostriedok bude najúčinnejší? Pozbierali sme osvedčené tipy a v tomto článku vám poradíme, ako vyčistiť horáky, trysky a mriežku plynového sporáka. Nechýbajú ani babské rady, ktoré vám pomôžu s čistením plynového sporáka s tým, čo máte doma.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/chlastaci-alkoholove-pijacke-hry-tipy-cover-nahled.jpg

Ktoré alkoholické hry môžete kúpiť na slovenskom trhu? (TIPY)

Doskové hry dokážu sprostredkovať veľa zábavy na rôznych miestach. Spolu s priateľmi vás prenesú do hlbokých lesov, v ktorých môžete čeliť nájazdom fantastických netvorov, naskočiť do rakety, v ktorej budete brázdiť vesmírom, logicky potrápite svoj mozog hádankami... alebo vám len umožnia prežiť príjemné chvíle hraním nenáročného titulu. Práve do tejto kategórie patria alkoholické hry, ktoré dokážu rozprúdiť každú párty nenásilnou formou. Bližšie sa na ne pozrieme v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Sklokeramicka-deska-nahled.jpg

Ako vyčistiť sklokeramickú dosku (TIPY A TRIKY)

Síce má sklokeramická varná doska hladký povrch, ktorý sa dobre čistí, ale aj tak je potrebné sa o ňu starať. V ideálnom prípade pravidelne a po každom varení, aby ste predišli zdĺhavému odstraňovaniu zaschnutých škvŕn a pripáleného jedla. Poradíme vám, ako ju správne čistiť, aby ste neznižovali jej životnosť, aké čistiace prostriedky zvoliť, aby ste dosiahli vytúžený výsledok, a podľa čoho tento typ varnej dosky vyberať. Užitočné tipy a triky nájdete práve tu.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tipy-na-vylety-velka-amerika-nahled.jpg

Tipy na jesenné výlety

Užite si krásy jesene a krajiny pripravujúcej sa na zimné obdobie. Máme pre vás niekoľko tipov, kam vyraziť a užiť si jesennú atmosféru. Prečítať viac »
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií