Motorola EDGE 50

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/rainbow-six extraction-recenze-cover-nahled.jpg

Rainbow Six Extraction (RECENZIA) – Amerika v úzkych

Kooperačných hier vychádza v súčasnosti skutočne veľa. Originalita je tým pádom len málokedy ich silným prvkom, takže často veľmi rýchlo zapadnú a už si na nich spomenie len tá najvernejšia fanúšikovská základňa, ktorá v nej nechala svoje srdce. Kooperačné FPS Rainbow Six Extraction sa na prvý pohľad tvári ako ďalšia tuctovka. Čo v skutočnosti ponúka, aké sú jej klady a oveľa viac vám povie naša recenzia. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rainbow-six-extraction-special-cover-nahled.jpg

Rainbow Six Extraction: dátum vydania, gameplay a ďalšie info

Rainbow Six Extraction je na kooperáciu orientovaná taktická FPS, ktorá vznikla z obľúbenej FPS Rainbow Six Siege, v ktorej sa najskôr objavila ako dočasný režim PvE. Na jej vývoji pracuje Ubisoft Montreal, zatiaľ čo vydavateľom je Ubisoft. Primárnym rozdielom medzi oboma titulmi má byť zameranie, tentoraz sa totiž budete stretávať hlavne s monštrami ovládanými umelou inteligenciou. Čo ďalšie o Rainbow Six Extraction vieme, si prečítate v našom špeciále.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ubisoft-zprava-nove-hry-2020-cover-nahled.jpg

Ubisoft chce počas nasledujúceho roka dobyť herné trhy piatmi AAA titulmi

Chceli by ste vedieť medzi prvými, čo sa kde udeje na trhu počítačových hier? Rada je jednoduchá, čítajte náš magazín, alebo sa staňte herným investorom. Aspoň pre spoločnosť Ubisoft to platí určite, pretože CEO francúzskeho vydavateľa, Yves Guillemot, v pravidelných správach informuje svojich chlebodarcov o budúcom vývoji firmy, čo urobil tiež 6. februára. Čo sa chystá vydať v nasledujúcom roku, sa dozviete v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tom-clancys-rainbow-six-quarantine-logo-nahled.jpg

Tom Clancy's Rainbow Six Quarantine (OZNÁMENIE) bude sci-fi FPS postavená na základoch Siege

Ako už bolo povedané pred pár dňami v našej novinke, Rainbow Six: Siege sa zatiaľ nikam nechystá, a tak sa vývojári z Ubisoftu pokúšajú herné univerzum, v ktorom sa titul odohráva, podojiť inak. Zasadené do neho má byť ich nové kooperačné FPS Rainbow Six Quarantine, ktoré má vychádzať z herného režimu stavajúceho hráčov proti krvilačným hordám mimozemských nepriateľov. Aké informácie o ňom aktuálne máme a kedy k nám asi dorazí, si prečítate v našom článku. 

Prečítať viac »
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií