AD homeoffice PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nejlepsi-hry-na-xbox-one-2019-nahled-cz.jpg

Najlepšie hry na Xbox One v roku 2019

Kto sa stal v roku 2019 kráľom Xboxu One? Odpoveď bude pre mnohých z vás prekvapivá, pretože tento rok bol najmä na tejto platforme trošku špeciálny. Microsoft stavil skôr na to, že predvedie multiplatformové tituly v čo najvyššej možnej kvalite, zatiaľ čo exkluzívnych hitov vyšlo menej ako vlani a hoci jeden z nich siahal po najvyššom stupienku, ostrie samurajskej čepele mu nakoniec ukázalo, kde je jeho miesto. O akých tituloch je reč? Pozrite sa na náš rebríček desiatich najlepších hier pre Xbox One 2019.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-hry-na-ps4-2019-main-nahled-cz.jpg

Najlepšie hry na PS4 v roku 2019

Konzola od spoločnosti SONY podľa všetkého vyhrala súboj o najlepšie herné zariadenie súčasnosti. Vo chvíli, keď sa ohlásila nová generácia prístrojov, dosahuje PS4 vrchol svojho životného cyklu, čo sa neprejavuje podporou multiplatformových titulov, ale predovšetkým exkluzivít, ktoré do rozsiahlych radov svojich fanúšikov lákajú nováčikov. Rok 2019 síce nebol z pohľadu SONY tak bohatý na vlastné projekty, ale aj tak zaznamenal slušné úspechy. Ktorá hra sa nám na PS4 hrala najlepšie a môžeme vám ju tak s pokojným svedomím odporučiť, sa dozviete v našom rebríčku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/the-division-2-nahled_1.jpg

Tom Clancy's The Division 2 dostáva rozšírenie Pentagon: The Last Castle (NOVINKA)

Ubisoft začiatkom tohto roku jasne ukázal, že online akcia s bohatým Endgame obsahom nie je vec nemožná. Tom Clancy's The Division 2 sa stále teší záujmu hráčov a tým, ktorí by snáď chceli z postapokalyptického Washingtonu D.C. utiecť do inej hry, stavia do cesty už druhé veľké rozšírenie Pentagon: The Last Castle. Čo všetko ponúka, sa dozviete v dnešnej novinke.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tom-clancys-the-division-2-cover-nahled.jpg

Ako sa hrá Tom Clancy’s The Division 2 mesiac po vydaní? (TÉMA)

Patríte medzi tých, ktorí si dlhodobú investíciu starostlivo premýšľajú a sledujú najrôznejšie analýzy a recenzie, než si danú vec zaobstarajú? Ak rovnako pristupujete ku kúpe online akcie Tom Clancy’s The Division 2, nič ďalšie už čítať nemusíte. V tomto článku sa dozviete, ako si hra stojí viac ako mesiac po vydaní a predovšetkým ako sa autorom darí plniť sľuby vyslovené na tému endgame obsahu a dlhotrvajúcej hrateľnosti. Prečítať viac »
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií