AD elektro Star Wars

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tom-clancys-the-division-logo-velka.png

Tom Clancy's: The Division za akčnú cenu

Premýšľate o kúpe hry Tom Clancy's: The Division? Ak áno, potom nie je lepšie načasovanie. V období od 1. do 15. júna 2016 máme túto hru pre Xbox One, PC aj PlayStation 4 v akcii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/The-Division.png

Logitech G810 Orion Spectrum - nová mechanická herná klávesnica + hra Tom Clancys: The Division

Spoločnosť Logitech nedávno predstavila novú mechanickú hernú klávesnicu Logitech G810 Orion Spectrum. Tá ponúkne nastaviteľné RGB podsvietenie a rýchle spínače vlastnej výroby ROMER-G. Kúpou tejto klávesnice navyše získate jednu z najočakávanejších hier tohto roku Tom Clancy's: The Division úplne ZADARMO!

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tom-clancys-the-division-logo-mala.png

Tom Clancy's: The Division - otvorená beta už tento víkend

Dátum vydania očakávaného online RPG Tom Clancy's: The Division sa rýchlo blíži. Hra má byť predstavená už 8. marca. Vy si ju však môžete zahrať zadarmo na otvorenej bete už tento víkend, presnejšie od 19. do 21. februára (na Xbox One od 18. februára). Za svoju účasť dostanete špeciálnu odmenu, ktorá sa sprístupní po spustení plnej verzie hry. Prečítať viac »
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií