AD elektro Star Wars

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/jak-slozit-rubikova-kostku-nahled.jpg

Ako poskladať Rubikovu kocku (NÁVOD)

Pre mnohých je Rubikova kocka záhadným hlavolamom, ktorý je veľmi ľahké rozložiť, ale takmer nemožné zložiť. Čo sa skrýva za týmto populárnym hlavolamom, aká je jednoduchá metóda na vyriešenie a prečo je okolo nej toľko kriku? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Mokuru-fidget.jpg

Antistresové MOKURU má ambície vyradiť z hry fidget spinnery

Japonská novinka, antistresový spinner MOKURU, vyzerá ako obyčajný valček. Vy s ním však pri troche tréningu dokážete predvádzať parádne kúsky. Máte odvahu preveriť svoju vlastnú šikovnosť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/maxresdefault_3.jpg

Premýšľajte a učte sa s robotickou húsenicou Code-a-pillar

Výrobca Fisher-Price prichádza s jedinečnou vzdelávacou hračkou, ktorá prekvapí každého zvedavého predškoláka! Interaktívna húsenica Code-a-pillar sa dokáže pohybovať v smere, ktorý jej vopred stanovíte. Stačí si len dopredu premyslieť trasu a zložiť jednotlivé články v správnom poradí. Zaujíma vás, čo ešte dokáže? Nahliadnite do nášho článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/lego-rypadlo.jpg

Konečne! Nové LEGO je tu

Dánske LEGO opäť prichádza s novými stavebnicami. Ako vyzerá doteraz najväčšia stavebnica LEGO s 3 927 dielikmi? Poďte sa s nami pozrieť. Prečítať viac »
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií