AD elektro Motorola EDGE 50

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/prince-of-persia-the-lost-crown-info-cover-nahled.jpg

Prince of Persia: The Lost Crown (RECENZIE – Súhrn)

Séria Prince of Persia patrí k herným legendám, ktorá prešla za takmer štyri desaťročia obrovský kus cesty. Od DOSovej plošinovky sme sa dočkali radu akčných adventúr, ale najnovší titul sa vracia späť ku skákačkovým základom a podľa recenzií sa tento návrat nadmieru podaril. Všetko, čo vieme o Prince of Persia: The Lost Crown, sa dočítate nižšie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/beyond-good-and-evil-2-special-thumnail.jpg

Beyond Good and Evil 2: gameplay, príbeh a ďalšie info

Úchvatný svet hry Beyond Good and Evil mohli hráči spoznať už v roku 2003, kedy ho pod hlavičkou spoločnosti Ubisoft vytvoril tím pod vedením Michela Ancela a Sébastiena Morina. Podarená a nápaditá akčná adventúra vtedy nadchla množstvo hráčov, ktorí tak ocenili prácu na druhej časti, ktorej vydanie je však stále v nedohľadne. Čo o preďalekej a pestrofarebnej galaxii zatiaľ vieme, sa dočítate v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/beyond-cover-nahled.jpg

Beyond Good and Evil 2 (PREVIEW a NOVINKY) – Jade späť na palube

Už takmer rok ubehol od senzačného oznámenia na E3 2017, kedy Michel Ancel z Ubisoftu prvýkrát predstavil svoju víziu prequelu k ikonickej akčnej adventúre z roku 2003. Ďalšia porcia informácií prišla až v decembri, máji a predovšetkým teraz na E3 2018, kde sa Beyond Good and Evil 2 prezentoval jedným z najlepších trailerov veľtrhu. Nielen na neho sa môžete pozrieť v našom článku.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií