AD homeoffice AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/assassins-creed-codename-hexe-logo.jpg

Assassin's Creed Codename Hexe – Všetko, čo vieme

Prezentácia Ubisoft Forward 2022 okrem iného oslávila 15. výročie značky Assassin's Creed a pri tej príležitosti tvorcovia predstavili niekoľko titulov z tejto série, na ktorých momentálne pracujú. Jedným z nich je aj hra ukrývajúca sa pod názvom Assassin's Creed Codename Hexe, ktorá by podľa prvotných informácií mala vybočovať zo zavedených koľají ostatných titulov v sérii. Čo zatiaľ o temne vyzerajúcom AC: Codename Hexe vieme, sa dozviete v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/assassins-creed-valhala-dawn-of-ragnarok-dlc-recenze-cover-nahled.jpg

Assassin's Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök (RECENZIA) – Po stopách ohnivých obrov

Už viac ako rok uplynul od vydania pôvodného titulu Assassin’s Creed Valhalla, ale vývojári sa oň stále starajú a pripravujú preň nový obsah. Po dvoch rozšíreniach ukazujúcich osudy hlavného protagonistu v Írsku a Francúzsku sa teraz v rámci DLC Dawn of Ragnarök dozvieme viac z mytologickej odnože ako Praotec Ódin. Viac v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/assassins-creed-infinity-special-cover-nahled.jpg

Assassin's Creed Infinity: Všetko, čo zatiaľ vieme (ŠPEKULÁCIE)

Séria akčných adventúr, neskôr akčných RPG Assassin's Creed už má na konte viac ako desiatku titulov, ktoré nás previedli históriou ľudstva od egyptského staroveku po britskú priemyselnú revolúciu. Teraz to vyzerá, že sa vydavateľ série Ubisoft rozhodol pre iný postup – v rámci jednej hry sa vydávať spoznávať rôzne dejinné míľniky, ktoré boli ovplyvnené tajnou vojnou medzi asasínmi a templármi. Čo môžeme očakávať od Assassin's Creed Infinity?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rainbow-six-extraction-special-cover-nahled.jpg

Rainbow Six Extraction: dátum vydania, gameplay a ďalšie info

Rainbow Six Extraction je na kooperáciu orientovaná taktická FPS, ktorá vznikla z obľúbenej FPS Rainbow Six Siege, v ktorej sa najskôr objavila ako dočasný režim PvE. Na jej vývoji pracuje Ubisoft Montreal, zatiaľ čo vydavateľom je Ubisoft. Primárnym rozdielom medzi oboma titulmi má byť zameranie, tentoraz sa totiž budete stretávať hlavne s monštrami ovládanými umelou inteligenciou. Čo ďalšie o Rainbow Six Extraction vieme, si prečítate v našom špeciále.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/assassins-creed-valhalla-recenze-ps4-pro-cover-nahled.jpg

Assassin's Creed Valhalla (RECENZIA) – Vikingské výboje na next-gene prekukli

K významným hitovkám tohtoročnej jesene nepochybne patrila výprava Havranieho kmeňa do Anglicka, ktorú tvorcovia z Ubisoftu pomenovali ako Assassin's Creed Valhalla. Ide o jeden z projektov figurujúcich ako štartovný titul novej generácie konzol, ale zároveň vyšiel tiež na dosluhujúcich strojoch. V našej recenzii sme sa rozhodli najskôr posúdiť verziu pre PS4, pretože ju (alebo jej ekvivalent na Xbox One) vlastní väčšina našich čitateľov, ale teraz sa na Eivorovu ságu pozrieme z pohľadu hrania na PlayStation 5. Je rozdiel znateľný, či iba kozmetický?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hyper-scape-beta-dojmy-nahled1.jpg

Hyper Scape (DOJMY Z HRANIA) – Ako sa nám páčil hyperaktívny battle royale od Ubisoftu?

Štúdio Ubisoft Montreal 12. júla 2020 na PC spustilo otvorený beta test svojej nadchádzajúcej futuristickej battle royale Hyper Scape. Prináša táto online akčná FPS do populárneho žánru so stále sa zväčšujúcim počtom titulov niečo nové, alebo je to jednoducho „len ďalší battle royale“? V našich dojmoch vám túto pálčivú otázku zodpovieme. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/roller-champions-logo-nahled.jpg

Roller Champions (NOVINKY) – koniec špekuláciám, futuristickí korčuliari prichádzajú

Na konci mája na internet unikli informácie o pripravovanej športovej hre Roller Champions, kde jednotliví hráči budú súťažiť v bizarnom mixe korčuliarskych pretekov, rugby a vybíjanej. A čuduj sa svete, všetko to bola pravda. Ubisoft tieto správy oficiálne potvrdil na svojej vlastnej prezentácii počas E3 2019. Viac informácií nájdete v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rainbow-six-siege-hrdinove-nahled.jpg

Tom Clancy´s Rainbow Six Siege (RECENZIA) – Nestarnúci hit

Taktická FPS Tom Clancy´s Rainbow Six Siege je hráčmi aj kritikmi považovaná za najúspešnejšiu hru pre viacerých hráčov z dielní Ubisoftu, ktorý ju stabilne podporuje už takmer tri roky. Vzhľadom na jej neutíchajúcu obľube sme sa jej rozhodli venovať recenziu zacielenú na celok a obsah, ktorý v súčasnosti ponúka.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/assassins-creed-origins-the-curse-of-the-pharaohs-logosmall.jpg

Assassin's Creed Origins: The Curse of the Pharaohs (RECENZIA) – Bayek tretíkrát a naposledy

Vedľa bezplatného obsahu vydal Ubisoft tiež dvojicu platených prídavkov, ktoré už tak bohatý herný zážitok z akčnej adventúry Assassin's Creed Origins rozširujú. V poradí druhé a zároveň posledné príbehové DLC The Curse of the Pharaohs prichádza s vlastnou príbehovou linkou, ktorá sa trochu nečakane točí okolo egyptskej mytológie. Ako sa táto odbočka s fantasy nádychom podarila, sa dozviete v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/assassins-creed-origins-the-hidden-ones-logosmall.jpg

Assassin's Creed Origins: The Hidden Ones (RECENZIA) – Stávka na istotu

Kým Ubisoft zásobuje akčnú adventúru Assassin's Creed Origins novým bezplatným obsahom, vychádza prvé DLC s názvom The Hidden Ones, ktoré svojím názvom jasne odkazuje na čerstvo zrodené bratstvo asasínov. V úlohe ich vodcu Bayeka sa tak budete zaoberať udržaním tajného spoločenstva, ktorého existenciu ohrozuje prítomnosť Rimanov. Oplatí sa investícia do tohto prídavku? Dozviete sa v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/assassins-creed-origins-logosmall3.jpg

Assassin's Creed: Origins (RECENZIA) – skvelý návrat upadajúcej série

Séria Assassin’s Creed od spoločnosti Ubisoft štartuje s vydaním hry Assassin’s Creed Origins novú éru. Prepracovaný súbojový systém a značný príklon k RPG žánru významne mení hrateľnosť, a to rozhodne k lepšiemu. Jedna z najlepších akčných adventúr tohto roka. V našej recenzii sme otestovali PlayStation 4 verziu.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/for-honor-recenze-cover-nahled.jpg

Recenzia For Honor. Prichádza bojová hra novej generácie?

Akcia For Honor je konečne v predaji. Prináša revolučný súbojový systém a nielen to! V našej podrobnej recenzii zistíte, že nie všetko sa podarilo vývojárom z Ubisoftu na 100 %. Oplatilo sa nakoniec dlhé čakanie?

Prečítať viac »
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií