AD homeoffice PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/assassins-creed-infinity-special-cover-nahled.jpg

Assassin's Creed Infinity: Všetko, čo zatiaľ vieme (ŠPEKULÁCIE)

Séria akčných adventúr, neskôr akčných RPG Assassin's Creed už má na konte viac ako desiatku titulov, ktoré nás previedli históriou ľudstva od egyptského staroveku po britskú priemyselnú revolúciu. Teraz to vyzerá, že sa vydavateľ série Ubisoft rozhodol pre iný postup – v rámci jednej hry sa vydávať spoznávať rôzne dejinné míľniky, ktoré boli ovplyvnené tajnou vojnou medzi asasínmi a templármi. Čo môžeme očakávať od Assassin's Creed Infinity?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/immortals-fenyx-rising-recenze-kyklop-nahled.jpg

Immortals Fenyx Rising (RECENZIA) – Grécka mytológia, ako ju ešte nepoznáte

Ubisoft je (pre mnohých neslávne) známy tým, že neustále vydáva ďalšie a ďalšie pokračovanie svojich sérií a do inovácií sa veľmi nehrnie. Aj preto bolo príjemným prekvapením minuloročné oznámenie akčného RPG Immortals Fenyx Rising, vtedy ešte pod názvom Gods and Monsters. Za hrou stoja vývojári z Ubisoft Québec, ktorí pred dvoma rokmi vytvorili Assassin's Creed Odyssey, majú tak nielen skúsenosti s tvorbou akčných RPG, pýšia sa tiež starostlivo naštudovanou grécku mytológiu. Nezišli však autori nakoniec z cesty a nie je Immortals Fenyx Rising len hravejšie vyzerajúcou kopírkou série Assassin's Creed? Nielen to sa dozviete v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/knight-nahled.jpg

Ubisoft plánoval vytvoriť RPG s kráľom Artušom v hlavnej úlohe, projekt bol nakoniec zrušený (NOVINKA)

Zasadnúť po boku legendárneho kráľa Artuša (prípadne rovno v jeho koži) za okrúhly stôl v RPG titule by prijal s nadšením nejeden hráč a najmä fanúšik stredovekých legiend a fantasy. Pridajme k tomu co-op multiplayer a zainteresovanie bývalého kreatívneho režiséra Dragon Age a vysnívaný titul je na svete – o to je väčšie sklamanie zo zrušenia tohto projektu. Malo sa na ňom pracovať v Ubisoft Quebec, ale nakoniec bol jeho vývoj úplne zastavený. Prečo, to sa dozviete v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/assassins-creed-odyssey-fate-of-atlantis-judgement-of-atlantis-cover.jpg

Assassin's Creed Odyssey: Fate of Atlantis (RECENZIA, epizóda 3.) – Judgement of Atlantis

Podtitul poslednej epizódy Súd Atlantídy presne korešponduje s tým, čo máme v pláne v tejto recenzii. Pozrieme sa totiž na záverečnú epizódu DLC Fate of Atlantis a vynesieme finálny rozsudok. Čo posledná časť príbehu ponúkla, čo sa podarilo a čo bolo zle? A predovšetkým – stojí celé rozšírenie Assassin's Creed Odyssey: Fate of Atlantis za vašu pozornosť? To všetko a ešte viac sa dozviete v recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gods-odklad-cover-nahled.jpg

V Gods & Monsters (OZNÁMENIE) rozpráva Homér neuveriteľné báje

Prezentácia Ubisoftu na výstave E3 2019 bola plná protikladov. Síce sa nám predstavilo veľké množstvo zaujímavých titulov na rok dopredu, ale takmer žiadny z nich nepatril k šokujúcim prekvapeniam, pretože detaily o nich prekĺzli vývojárom medzi prstami už týždne pred oficiálnym začiatkom veľtrhu. Jednému z nich sa však podarilo odolať zvedavcom, vďaka čomu Gods & Monsters príjemne rozvírilo pokojný priebeh show. Máte radi antické báje?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/assassins-creed-odyssey-legacy-of-the-first-blade-persie-nahled.jpg

Assassin’s Creed Odyssey: Legacy of the First Blade (RECENZIA, epizóda 2.) – Shadow Heritage

Akčné RPG Assassin´s Creed Odyssey plánujú autori držať pri živote dvojicou veľkých DLC. Prvé s názvom Legacy of the First Blade je rozdelené na tri epizódy, a práve úvodnej časti s názvom Hunted sa venujeme v tejto recenzii. O čom DLC je, aké ponúka novinky a oplatí sa doň investovať? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/assassins-creed-odyssey-uvod-nahled.jpg

Assassin´s Creed Odyssey (RECENZIA) – grécka odysea vás chytí a nepustí

Séria Assassin´s Creed pokračuje vo svojom prerode z akčnej adventúry na akčné RPG. Assassin´s Creed Odyssey od Ubisoftu tak prináša veľa noviniek, na ktoré sme sa zamerali v našej recenzii.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií