AD elektro Star Wars

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/far-cry-7-spekulace-logo-thumbnail.jpg

Far Cry 7: Všetko, čo zatiaľ vieme (ŠPEKULÁCIA)

Že vyjde Far Cry 7, je isté podobne ako to, že zajtra ráno vyjde slnko. Dlhoročná a nutné dodať aj úspešná séria Ubisoftu síce v posledných rokoch nijako výrazne neexceluje u hráčov ani novinárov, ale vždy ide o spoľahlivý zdroj kvalitnej akčnej zábavy v otvorenom svete. Vyzerá to však tak, že hráči volajúci po väčších zmenách sa konečne dočkajú, aj keď možno nie tak, ako by si priali. Čo o Far Cry 7 zatiaľ hovoria neoficiálne zdroje, sa dozviete v tomto článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/far-cry-6-recenze-anton-castillo-diego-nahled.jpg

Far Cry 6 (RECENZIA) – Revolucionárom na vlastnej koži

Ďalší ostrov odtrhnutý od okolitého sveta, ďalšia nová hlavná postava a ďalší magor na čele národa, ktorému sľúbili prosperitu, ale namiesto toho drie biedu s núdzou. Inak povedané, ďalší diel série Far Cry. Najnovší prírastok do tejto dlhoročnej značky je skutočne v mnohom podobný predchádzajúcim dielom a opäť stavia na voľnomyšlienkársku hrateľnosť v obrovskom otvorenom svete, v niektorých veciach je však iný, a dokonca aj lepší. V čom? To zistíte v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/far-cry-6-vse-co-vime-castilo-diego-zaporak-nahled.jpg

Far Cry 6: season pass, HW nároky, dátum vydania a ďalšie info

Far Cry patrí medzi najúspešnejšie značky francúzskeho vydavateľstva Ubisoft, a hoci neprešla v posledných rokoch takou premenou ako napríklad sesterská séria Assassin's Creed, šiesty diel tejto open world FPS prináša niekoľko noviniek. Vo Far Cry 6 sa pozrieme do novej oblasti inšpirovanej súčasnou Kubou a pokúsime sa zvrhnúť neľútostného diktátora. A to všetko pochopiteľne v mene zábavnej sandboxovej hrateľnosti. Všetko, čo potrebujete o Far Cry 6 vedieť, nájdete v tomto článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/watch-dogs-legion-recenze-cover-nahled.jpg

Watch Dogs: Legion (RECENZIA) – Anarchy in the UK

V minulých mesiacoch sme vás niekoľkokrát informovali o posunoch veľkých herných projektov a medzi nimi sme museli spomenúť tiež francúzskeho vydavateľa Ubisoft. Ten sa nevyrovnával iba s koronavírusovou krízou, ale aj internými zamestnaneckými problémami a s nutnosťou zmeniť svoje koncepty tvorby AAA titulov, aby sa neomieľala iba jedna a tá istá premisa pri všetkých jeho projektoch. Medzi tieto tituly patrí tiež Watch Dogs: Legion vychádzajúce po osemmesačnom odklade. Prospel mu čas navyše?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/starlink-logosmall.jpg

Starlink: Battle For Atlas (NOVINKY) – Vesmírne hračky v akcii

Starlink: Battle For Atlas je jednou z mnohých nových hier, ktoré na svojej E3 konferencii predstavila spoločnosť Ubisoft. Táto vesmírna akčná adventúra pre PS4, Xbox One a Nintendo Switch láka na arkádovú akciu v hlbokom vesmíre, vylepšovanie vlastnej lode, prieskum rôznorodých planét a trochu prekvapivo aj na zbieranie plastových modelov. Viac sa dozviete v našom článku. Prečítať viac »
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií