Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/intel-evo.jpg

Notebooky Intel EVO: Aká je najnovšia nastupujúca generácia notebookov? (PREDSTAVENIE)

Vedeli ste, že „Ultrabook“ je kategória notebookov definovaná Intelom? A že sa Intel rozhodol vytvoriť novú platformu, vylepšenú a výrazne aktualizovanú pod názvom Intel EVO? Dnes sa pozrieme na nové notebooky a predstavíme si, čo musia podľa špecifikácií Intel EVO spĺňať! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/hp-elitebook-nahled.jpg

Prichádzajú prémiové notebooky HP EliteBook 800 G5

HP prichádza s novou generáciou prémiových počítačov HP EliteBook 800 G5. Manažérske notebooky vo veľkostiach 13,3", 14" a 15,6" sa môžu pochváliť veľkou konektivitou vrátane LTE a najnovšej generácie USB-C, elegantným dizajnom aj radom bezpečnostných funkcií. Trafí sa HP do vkusu náročným používateľom? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/acer-swift-5-nahled.jpg

Acer Swift 5 patrí medzi najľahšie notebooky

Nová generácia notebookov Acer Swift 5 ponúka celokovovú konštrukciu, dotykový displej, tichý chod s procesormi Intel 8. generácie a dostatok pamäte RAM aj priestoru na SSD disku. To všetko v ľahkom, 928 g vážiacom tele. Získa si vás luxusný zlatý alebo elegantný modrý model?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/acer-swift-3-11.jpg

Acer Swift 3 je celokovový notebook na každodennú prácu

Pokiaľ práve vyberáte notebook, nemali by ste prehliadnuť Acer Swift 3. Ten ponúka štíhle, celokovové telo v kombinácii s najnovšími procesormi Intel 8. generácie. Navyše ku každému notebooku teraz získate trojročnú záruku úplne zadarmo. Čo ďalšie si pre nás notebooky Acer Swift 3 nachystali? Čítajte v našom článku!

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/arm-snapdragon.jpg

ARM procesory v notebookoch sľubujú revolúciu vo výdrži batérie

Microsoft sa pustil do druhého pokusu zaviesť svoj plnohodnotný operačný systém Windows na procesory z mobilných telefónov. V spolupráci so značkami Lenovo, HP a ASUS vznikajú notebooky s ARM procesormi nenáročné na spotrebu energie, ktoré by mali výrazne predĺžiť výdrž notebookov. Prvými modelmi sú ultrabooky HP Envy X2 a ASUS NovaGo. Nebudú prenosné počítače s ARM procesormi zaostávať výkonom? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/surface-nahled.jpg

Surface Laptop a nové tablety Surface Pro. To vôbec najlepšie na trhu?

Tablety a notebooky v jednom Surface Pro od Microsoftu sa dočkali vylepšenia o modernejší hardvér. Nová generácia výkonných tabletov dostala aj vylepšenú tradičnú výbavu, tenkú odnímateľnú klávesnicu a citlivý stylus. Spolu s nimi prichádza aj elegantný notebook s ohromným výkonom a veľkou výdržou, prémiový Surface Laptop. Ako si poradia s konkurenčnými MacBookmi spoločnosti Apple? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/huawei-nahled.jpg

Huawei predstavilo sériu notebookov MateBook

Spoločnosť Huawei predstavila nový rad notebookov. Tenké a kompaktné modely MateBook D a MateBook X doplňuje tablet 2 v 1 MateBook E. Rad kladie dôraz na pútavý dizajn s tenkými rámčekmi, kvalitné displeje a vysoký výkon. Notebook MateBook D ponúkne veľké množstvo konfigurácií vrátane verzie s dedikovanou grafickou kartou. Prečítať viac »
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií