Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/alergie-na-lepek-u-kojencu.jpg

Najčastejšie zažívacie problémy detí pri prechode na UM a príkrmy

Náš článok je zameraný na najčastejšie zažívacie problémy, ktoré bežne postihujú až 75 % dojčiat. Väčšinou sa tieto ťažkosti objavia pri prechode na umelé mlieko alebo pri počiatočnom zavádzaní detských príkrmov, a preto sme sa priamo orientovali na toto obdobie, v ktorom sa väčšinou prejavia potravinové alergie u bábätka, ako je alergia na kravské mlieko u dojčiat alebo alergia na lepok. Ako teda postupovať a čo robiť v prípade, že dieťa odmieta príkrmy, zrazu sa objaví zápcha po príkrmoch, alebo nezvyklé vracanie u dojčiat po príkrme? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mleko-sunar-premium-2.jpg

Testované mamičkami: dojčenské mlieko Sunar Premium 2

Sunar Premium 2 pokračovaciu mliečnu výživu som zvolila, keď som prestala dojčiť svoje dievčatko. Keďže je táto umelá výživa vhodná pre deti od 6 mesiacov, rozhodla som sa ju vyskúšať, pretože značke Sunar dôverovala už moja mamička. Hoci mi ostatné kamarátky radili, aby som na noc malú dokrmovala kašou, skúsila som dievčatku ponúknuť pokračovacie mlieko Sunar Premium 2. Ako prechod z materského na umelé mlieko zvládla, zistíte v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mleko-sunar-complex-3.jpg

Testované mamičkami: dojčenské mlieko Sunar Complex 3

Keď náš Martinko oslávil prvé narodeniny, rozhodli sme sa pre zmenu detského mlieka, pretože v určitom veku detský organizmus potrebuje na správny vývoj dostatočné množstvo vitamínov a minerálov. Mlieko pre deti od 1 roka Sunar Complex 3 ma oslovilo práve zložením všetkých potrebných látok, ktoré sú pre Martinka v jeho veku toľko dôležité. Bude synček z tejto zmeny tiež nadšený? Dozviete sa v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kojeneckamleka.jpg

Dojčenské mlieka a ako vybrať to správne

Umelá mliečna výživa je nielen skvelým doplnkom stravy pre väčšie bábätká, ale tiež môže úplne nahradiť materské mlieko v prípade, že sa objavia problémy s dojčením. Na trhu nájdete širokú ponuku, od mliečnej výživy pre dojčatá, batoľatá, nedonosené bábätká či bábätká so zdravotnými problémami. Ako sa teda v ponuke orientovať? Prečítať viac »
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií