Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/pohled-do-mycky_1.jpg

Prečo si zaobstarať umývačku

Stále ešte váhate, či si zaobstarať umývačku riadu, alebo vytrvať s ručným umývaním špinavých tanierov? Radi vám poskytneme zhrňujúce informácie o tom, aké výhody vám používanie umývačky prináša, či vďaka nej môžete naozaj ušetriť za vodu i elektrinu a či sa vám teda počiatočná investícia oplatí.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mycky-nahled.jpg

Ako vybrať umývačku

Vyberáte novú umývačku? Štandardná umývačka, úzka umývačka alebo postačí stolná? Vstavaná alebo radšej voľne stojaca? Náš prehľadný sprievodca výberom vám poradí, akú umývačku si vybrať, aby vyhovovala presne vašim potrebám.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/whirlpool-peceni.jpg

Pri príprave sviatočného menu oceníte rúry a umývačky Whirlpool

Najkrajšie sviatky v roku si žiadajú dôkladnú prípravu a premyslené menu, s ktorým prekvapíte svojich blízkych. Pokiaľ vám však spoločnosť v kuchyni bude robiť multifunkčná vstavaná rúra Whirlpool z radu New Actual alebo umývačka Whirlpool MaxiSpace, môžete si byť istí, že všetko dopadne na výbornú. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/finish-all-in-one-max-nahled.jpg

Vyskúšali sme pre vás: tablety do umývačky Finish All in 1 Max

Umývačka uľahčuje život mnohých ľudí, pokiaľ do nej majiteľ zaobstará vhodné prípravky na čistenie riadu. Podľa čoho ale pri takomto výbere postupovať? V mojej recenzii som sa zameral na testovanie produktu značky Finish. Sú tablety do umývačky Finish All in 1 Max spoľahlivým čistiacim prípravkom? Dokážu zbaviť špinavý riad nazbieraných nečistôt? O tom, či sa podľa môjho názoru oplatí zaobstarať si tablety do umývačky práve od značky Finish, sa dočítate v mojej recenzii. Prečítať viac »
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií