PET PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mycky-nahled.jpg

Ako vybrať umývačku

Vyberáte novú umývačku? Štandardná umývačka, úzka umývačka alebo postačí stolná? Vstavaná alebo radšej voľne stojaca? Náš prehľadný sprievodca výberom vám poradí, akú umývačku si vybrať, aby vyhovovala presne vašim potrebám.

Prečítať viac »

Cashback až 60 EUR získate za nákup umývačky Gorenje UltraClean

Ak zvažujete nákup novej umývačky riadu, máme pre vás skvelú ponuku v podobe cashbackovej akcie na umývačky Gorenje UltraClean. Od 15. 4 .2024 až do 16. 6. 2024 môžete z nákupu vybranej umývačky získať späť až 80 EUR. V rámci tejto špeciálnej akcie vám Gorenje nielen vráti peniaze, ale vám po registrácii ponúkne aj automatické predĺženie záruky až na 10 rokov na invertorový motor PowerDrive. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/obrazek11.jpg

Luxusné vstavané spotrebiče Haier – od varenia k zážitku

Chcete mať zariadenú kuchyňu v najmodernejšom štýle, prepojiť všetky spotrebiče a vytvoriť tak inteligentnú domácnosť? Nové luxusné vstavané spotrebiče Haier vás prekvapia niekoľkými funkciami a technológiami, vďaka ktorým bude čas strávený v kuchyni kulinárskym zážitkom.  Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bosch-hlavni_2.jpg

Minimalizujte svoju spotrebu vďaka úsporným spotrebičom Bosch

Zaujímate sa o to, ako výrazne obmedziť spotrebu energie, zároveň však nechcete znížiť kvalitu vašej starostlivosti o domácnosť? Riešením sú úsporné spotrebiče Bosch, vďaka ktorým ušetríte nielen na energiách, ale taktiež s nimi získate viac času aj priestoru. V čom spočíva ich hlavný prínos pre vašu domácnosť?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Constructa-1-kuchyně_1.jpg

Domáce spotrebiče Constructa šetria čas aj peniaze

Hľadáte kvalitný a cenovo dostupný domáci spotrebič, ktorý vám ušetrí čas aj peniaze? Vyberte si z pestrej ponuky bieleho tovaru nemeckej značky Constructa. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Bosch_100_dni_vraceni_zbozi_nahled.jpg

100 dní na vrátenie BOSCH spotrebičov

Pokiaľ si v období od 1. 1. do 31. 3. 2017 kúpite spotrebič Bosch zaregistrujte ho, dostanete 100 dní na rozmyslenie, či si ho necháte, alebo ho vrátite. Ak chcete získať viac informácií čítajte. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/aquastop_1.jpg

Čo je funkcia Aquastop: Práčky | Umývačky

Systém Aqua Stop je ochranný mechanizmus, ktorý chráni vašu kúpeľňu pred vytopením spôsobeným poruchou práčky, umývačky riadu alebo poškodením prívodnej hadice. Využíva na to bezpečnostné opatrenie, ktorým je plavákový spínač alebo prídavná bezpečnostná hadica.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií