Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/PECENKA_image2_021.jpg

Multifunkčná Pečenka – rýchlo, zdravo, úsporne doma aj na cestách

Ako sa môže energeticky úsporný elektrický hrniec na pečenie stať pomocníkom pri grilovaní, varení, dusení, pečení alebo zapekaní? Prezradíme v článku, v ktorom sa bližšie zameriame na Pečenky značky ETA. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bosch-hlavni_2.jpg

Minimalizujte svoju spotrebu vďaka úsporným spotrebičom Bosch

Zaujímate sa o to, ako výrazne obmedziť spotrebu energie, zároveň však nechcete znížiť kvalitu vašej starostlivosti o domácnosť? Riešením sú úsporné spotrebiče Bosch, vďaka ktorým ušetríte nielen na energiách, ale taktiež s nimi získate viac času aj priestoru. V čom spočíva ich hlavný prínos pre vašu domácnosť?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-usetrit-energii.jpg

Ako ušetriť na elektrine?

Rozhodne ste v poslednej dobe zaznamenali značné zvýšenie cien za všetky druhy energií. Ako sa tomu brániť a ako ušetriť na elektrine? Znížte inteligentne svoju spotrebu! V nasledujúcom článku vám ukážeme, že sa dá šetriť investíciou do moderných spotrebičov a technológií, ktoré vám navyše značne zvýšia komfort a používateľský zážitok. Prečítajte si tento článok a získate mnoho rád pre čo najvyššiu úsporu energie v domácnosti.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/spotreba-elektriny-nahled.jpg

Ako zistiť spotrebu elektriny

V našom článku poradíme, ako zistiť spotrebu elektrickej energie. Ponúkneme hneď štvoricu spôsobov, ako prísť na to, koľko spotrebiče v našej domácnosti „žerú“ a ako sa to môže prejaviť na každoročnom vyúčtovaní spotreby elektrickej energie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled bojler.png

Ako vybrať ohrievač vody

Výber ohrievača vody závisí na priestorových dispozíciách, možnostiach ohrevu a počte užívateľov. Ako vybrať ten správny?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/xComfort.jpg

Doprajte si inteligentnú domácnosť xComfort a ušetrite!

Inteligentná domácnosť je trendom dnešnej doby, aj preto spoločnosť Eaton ponúka nakonfigurované xComfort balíčky s rýchlou a jednoduchou inštaláciou, ktoré dokážu ušetriť až 30 % nákladov za energie. Neveríte? Náš článok vás o tom presvedčí. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/energeticka-trida.jpg

Energetická trieda chladničky

Energetická trieda označuje zaradenie do skupiny podľa energetickej náročnosti prevádzky spotrebiča. Pre jednoduchší výber slúži energetický štítok, ktorým je povinne označená každá chladnička. Spotreba sa odvodzuje počas prevádzky, pri ideálnych podmienkach - teplote okolia 20 °C a 70% zaplnenie priestoru chladničky.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií