PET AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/raspberry-pi-4-model-B.jpg

Raspberry Pi 4 Model B (PREVIEW): 4 GB RAM, dva monitory a 4K video

Nové Raspberry Pi 4 Model B je tu a novinky, ktoré prináša, sú bez pochýb zásadné. Okrem až 4 GB RAM medzi ne patrí aj silnejší procesor alebo napríklad podpora 4K videa a až dvoch monitorov, čomu je prispôsobená tiež konektorová výbava. Všetko dôležité o novom Raspberry nájdete v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/motorola-moto-g6-play-g6-g6-plus-232.jpg

Telefóny Motorola G6 Play, G6 a G6 Plus sa odhaľujú

Spoločnosť Motorola síce ešte oficiálne neoznámila svoj nadchádzajúci rad Moto G6, ale vďaka únikom a špekuláciám už tušíme, čoho sa dočkáme. Modely Moto G6 Play, Moto G6 a Moto G6 Plus podľa všetkého ponúknu moderný displej, vydarený fotoaparát aj slušný výkon. Ako sa od seba budú telefóny líšiť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/asus-zenfone-5-nahled.jpg

Asus ZenFone 5Z, lacný iPhone X s Androidom

Asus Zenfone 5z je nová vlajková loď spoločnosti Asus predstavená na veľtrhu MWC v Barcelone. Na čo sa môžeme v blízkej budúcnosti tešiť a ako sú na tom ostatné modely radu ZenFone 5? To vám prezradíme v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/oneplus-6-nahled.jpg

OnePlus 6 (PREVIEW)

OnePlus už má na konte niekoľko skvelých telefónov a posledným počinom je OnePlus 6. Je výkonný, má výrez v displeji a všetko zatiaľ nasvedčuje tomu, že sa zavedení výrobcovia majú čoho báť. Aká je cena OnePlus 6 a čo všetko vlastne ponúkne? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fitbit-versa-prislusenstvi.jpg

Fitbit Versa. Lacné Apple Watch, ktoré zaujmú nielen cenou.

Inteligentné hodinky Fitbit Versa toho vedia veľa. Dokážu kontinuálne merať tepovú frekvenciu, zaznamenať športové aktivity a ženám dokonca postrážia aj menštruačný kalendár. Zaujmú ale aj dizajnom, ktorý pripomína Apple Watch. Na koľko také hodinky vyjdú a ako si vedú v porovnaní s konkurenciou? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/hodinky-dot-smartwatch-nahled.jpg

Dot Watch, prvé inteligentné hodinky s Braillovým písmom

Pre zrakovo postihnutých fanúšikov moderných technológií máme skvelú správu! Konečne sú na trhu inteligentné hodinky Dot Watch, vybavené ako prvé podporou Braillovho písma. Ako vlastne hodinky fungujú a majú v praxi svojmu majiteľovi čo ponúknuť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/bmw-i3s-nahled.jpg

Faceliftované BMW i3s v športovom dizajne

Už nejaký čas máme v ponuke elektromobil BMW i3. Na sklonku roku 2017 však prichádza k slovu faceliftovaný braček v podobe BMW i3s. Ponúkne skôr kozmetické zmeny, alebo snáď došlo k zásadnému prekopaniu celého dizajnu? A ako je na tom s dojazdom?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/hp-elitebook-nahled.jpg

Prichádzajú prémiové notebooky HP EliteBook 800 G5

HP prichádza s novou generáciou prémiových počítačov HP EliteBook 800 G5. Manažérske notebooky vo veľkostiach 13,3", 14" a 15,6" sa môžu pochváliť veľkou konektivitou vrátane LTE a najnovšej generácie USB-C, elegantným dizajnom aj radom bezpečnostných funkcií. Trafí sa HP do vkusu náročným používateľom? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/garmin-vivofit-4-nahled.jpg

Fitness náramok Garmin Vívofit 4 vydrží bez nabíjania dlhšie ako 1 rok

Chcete si konečne zaobstarať fitness náramok a neviete, pre ktorý sa rozhodnúť? Máme pre vás horúcu novinku Garmin Vívofit 4 s radom zaujímavých funkcií na každý deň. Tipnite si, ako dlho taký náramok vydrží v prevádzke? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/garmin-645-nahled.jpg

Hodinky pre bežcov? Garmin Forerunner 645 patria k tým najlepším

Chcete absolvovať svoj prvý maratón? Alebo snáď posunúť svoje osobné bežecké maximum? Máme pre vás novinku spoločnosti Garmin, ktorá vám pomôže dosahovať vytýčené ciele. Čím sa športové hodinky Garmin Forerunner 645 odlišujú od konkurencie a prečo sú medzi bežcami hodinky od Garminu tak obľúbené? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/nokia-6-druha-generace-nahled.jpg

Nokia 6.1 má šancu stať sa predajným hitom

Svetlo sveta uzrela druhá generácia smartfónu Nokia 6, ktorý bol vlani úplne prvým počinom po znovuzrodení kedysi legendárnej fínskej značky. Telefón prináša tenšie rámiky, čítačku odtlačkov prstov na chrbte a po prvom zapnutí Android One. Čo ďalšie vylepšuje? A trúfne si na konkurentov? A ako sa Nokii 6.1 darí v prvých recenziách? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/honor-9-lite-2-maly.jpg

Honor 9 Lite (PREVIEW)

Koncom roka 2017 predstavila spoločnosť Honor prírastok do svojho portfólia mobilných telefónov. Stal sa ním mobil Honor 9 Lite, ktorý bude predstavovať cenovo dostupnejší variant už predávaného Honor 9. Poďme si novinku, ktorú by mal výrobca uviesť na trh v januári 2018, podrobnejšie predstaviť. Prečítať viac »
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií