P&G boost Effaclar

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/trouba-eta.jpg

K nákupu dvoch ľubovoľných vstavaných spotrebičov ETA získate exkluzívnu sadu nádob

Kúpte si dva ľubovoľné vstavané spotrebiče ETA a získajte ako darček sadu exkluzívneho nerezového riadu ETA Honeycomb pre rýchlejšiu a zdravšiu prípravu jedál. Akcia trvá od 15.4. do 31.5.2024 a zahŕňa špičkové modely varných dosiek, vstavaných rúr a model vstavanej umývačky riadu a chladničky. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Samsung cashback 5 23.png

Kúpte si domáce spotrebiče Samsung a získajte peniaze späť

Využite jedinečnú akciu na vysávanie, pranie, sušenie a chladenie, s ktorou teraz prichádza spoločnosť Samsung. Moderné domáce spotrebiče v nej vďaka cashbacku zoženiete s vítanou zľavou. Nepremeškajte teda konanie akcie od 22. 5. do 30. 7. a zistite, aké modely spotrebičov Samsung bohatá ponuka zahŕňa.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/spotreba-energie-zasuvka-nahled.jpg

Spotreba energie

Spotreba energie je údaj, z ktorého ľahko zistíme, akú spotrebu elektrickej energie má dané zariadenie.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/spotreba-elektriny-nahled.jpg

Ako zistiť spotrebu elektriny

V našom článku poradíme, ako zistiť spotrebu elektrickej energie. Ponúkneme hneď štvoricu spôsobov, ako prísť na to, koľko spotrebiče v našej domácnosti „žerú“ a ako sa to môže prejaviť na každoročnom vyúčtovaní spotreby elektrickej energie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Concept-SMALL.jpg

Luxusné a inteligentné kuchynské spotrebiče Concept sú pre každého

Česká firma Concept si zakladá na výrobe kvalitných kuchynských spotrebičov Concept. S uvedením nových línií Sinfonia, Black a White preradila na vyšší rýchlostný stupeň. Pozrite sa, ako esteticky aj funkčne dokonalá teraz vaša kuchyňa môže byť. Prečítať viac »
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií