AD elektro Motorola EDGE 50

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/vertcoin_1.png

Vertcoin je teraz podporovaný Trezorom

Hardvérová peňaženka Trezor od firmy Satoshi Labs novo umožňuje ukladanie kryptomeny Vertcoin. Viac v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/vertcoin.png

Vychádza Vertcoin AMD miner

V uplynulých dňoch bol publikovaný dlho očakávaný AMD miner na ťažbu kryptomeny Vertcoin. Viac v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/!krypto-clanky-novinky.jpg

Twitter účet Vertcoinu hacknutý – pozor na podozrivé ponuky coinov zadarmo!

V utorok 1. 5. došlo k prevzatiu oficiálneho Twitter účtu kryptomeny Vertcoin hackermi. Tí ihneď zverejnili podvodný tweet s ponukou bitcoinov zadarmo – podmienkou bolo zaslať zlomok bitcoinu na zverejnenú adresu, za to mal odosielateľ získať počas krátkej doby väčšiu sumu. Hlavný developer našťastie okamžite reagoval. Viac v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/!krypto-clanky-novinky.jpg

MIT Digital Currency Initiative spúšťa nové stránky

MIT Digital Currency Initiative spúšťa nové stránky. Skupina stojaca za vlastnou implementáciou Lightning Network združuje akademických kryptológov a ekonómov zaoberajúcich sa výskumom kryptomien a blockchainu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vertcoin-nahled.jpg

Vertcoin (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ)

Vertcoin býva často označovaný ako kryptomena pre ľudí. Je nastavený tak, aby odolával ultimátnemu ťažiacemu hardvéru v podobe ASIC zariadení, a umožnil tak ťažbu aj drobným ťažiarom. Aké sú ďalšie vlastnosti tejto kryptomeny a prečo je jej história tak zaujímavá? Čítajte v našom článku!

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/asus-b250-mining-expert-nahled.jpg

Splnený sen ťažiara – Asus B250 Mining Expert

Ťažba kryptomien sa stále rozbieha. Niet divu, trhová cena virtuálnych mien ako bitcoin či ethereum láme jeden rekord za druhým. Spoločnosť Asus sa rozhodla vyrobiť základnú dosku, ktorá je splneným snom každého ťažiara. Asus B250 Mining Expert totiž vezme teoreticky až 19 grafických kariet. Ako je to vôbec možné? Z nášho článku sa to dozviete. Prečítať viac »
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií