AD elektro Star Wars

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/dji-osmo-mobile-6-1-nahled.jpg

So stabilizátormi DJI Osmo Mobile 6 a SE budú vaše mobilné videá ako od profesionálov

Pokiaľ radi točíte videá pomocou mobilného telefónu, stabilizátor je zariadenie, ktoré potrebujete. DJI teraz predstavilo nové modely DJI Osmo Mobile 6 a Osmo Mobile SE. Čo všetko dokážu? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/redukce-navod.jpg

Ako na redukcie: čo s čím prepojiť a ako?

Redukcia sa v dnešnom svete pokročilej techniky používa skoro všade a väčšina používateľov by bez nej už nedokázala plnohodnotne fungovať. Redukcií však dnes existuje veľmi veľa a preto je dôležité sa v nich správne orientovať. V našom článku sa dozviete, ako jednotlivé redukcie deliť a na čo slúžia. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hlavni-robo.jpeg

5 technologických hitov na Vianoce 2020

Čím asi tento rok obdarovať veľkých aj malých priaznivcov moderných technológií? Pokiaľ si aj vy pred Vianocami kladiete túto otázku, máme pre vás päť skvelých noviniek, nad ktorými zajasajú všetci záujemcovia o svet techniky a inovácií. Či už im zaobstaráte jeden z dronov, minikameru do vrecka, stabilizátor na kvalitnejšie zachytenie obrazu alebo robotické vozidlo s možnosťou vlastného programovania, určite nešliapnete vedľa. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/foto.jpeg

TOP 4 vianočné hity pre nadšencov do cestovania, ktorí radi fotia alebo natáčajú video

Predstavujeme skvelé tipy na vianočné darčeky pre všetkých, ktorí sa radi bavia vyhotovením rôznych snímok či videí. Vyberajte niektorú z piatich technologických vychytávok, s ktorými dostanú vytvorené snímky či videá úplne nový rozmer. Foťte a natáčajte v extrémnych situáciách, pod vodou, vo vzduchu aj v mrazivom počasí. Ponúkané novinky vám umožnia zachovať si jedinečné okamihy a zážitky navždy a prekážky pre nich takmer neexistujú. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nataceni-foceni-dronem.jpg

Ako na fotenie a natáčanie dronom (NÁVOD)

Fotenie a natáčanie dronom je stále obľúbenejšou zábavou. Ako zaobstarať dronom kvalitné video či foto? Máme pre vás návod aj tipy, ako sa na vytváranie záberov z dronov pripraviť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/quik-nahled.jpg

Vytvorte profi video jedným kliknutím s GoPro QuikStories

Aplikácia GoPro Quik je stvorená pre milovníkov zdieľania akčných záberov. Zo snímok natočených kamerami GoPro HERO5 poskladá automaticky video, do ktorého doplníte efekty, zvuk alebo dáta priamo z kamery. Jednoducho potom výsledok pošlete na sociálne siete a pochválite sa svetu pôsobivými zážitkami.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/GoPro_Quik_desktop2.jpg

GoPro Quik zjednoduší editáciu akčných videí

GoPro Quik vyvracia všeobecné vžité pravidlo, že strih a tvorba videa zo záberov vyhotovených akčnou kamerou GoPro zaberie hodiny. Stačí dokonca vybrať zábery a hudbu, Quik už automaticky dotvorí zvyšok. Prečítať viac »
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií