Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/vlasovy-styling.jpg

Vlasový styling na dokonalú úpravu vlasov

Úprava vlasov, čiže vlasový styling sa nezaobíde bez kvalitných prípravkov, ktoré nielenže pomôžu dotvoriť výsledný požadovaný účes, ale taktiež dodajú vašim vlasom potrebnú výživu, objem či lesk. Ako sa však v ponuke stylingových prípravkov vyznať a vedieť napríklad, ako upraviť jemné vlasy, ako používať vosk na vlasy, ako upraviť kučeravé vlasy, ako používať hlinu na vlasy alebo ako používať gél na vlasy? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tony-guy-3d-volumiser-spray.jpg

Vyskúšali sme pre vás: Toni&Guy 3D Volumiser Spray

Na odporúčanie svojej kamarátky som sa rozhodla vyskúšať Toni&Guy - 3D volumiser spray. Tento objemový sprej sľubuje bohatý účes a lesklé vlasy bez prílišného zaťažovania silnými fixačnými lakmi. Kamarátka si tiež chválila jeho príjemnú vôňu a prirodzene pôsobiaci výsledný efekt. Či som mala podobné pocity z použitia tohto spreja aj ja, to sa dozviete v nasledujúcej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/vous.jpg

Ako vybrať prípravky na vlasový styling

Stylingové prípravky sú určené na tvarovanie účesu, ochranu a výživu vlasov aj záverečnú fixáciu. Napomáhajú zvýšiť objem, dodávajú vlasom lesk aj ochranu pred UV lúčmi alebo vysokými teplotami. V našom sprievodcovi vás zoznámime s jednotlivými druhmi stylingových prípravkov, s ich výhodami a poradíme vám s výberom aj následnou aplikáciou.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií