Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/projektor-xgimi.jpg

Projektory XGIMI: Napíšte recenziu na zakúpený produkt a získajte poukaz v hodnote 8 €

Urobte si radosť nákupom nového projektora XGIMI a napíšte naň recenziu. Okrem toho, že pomôžete ďalším zákazníkom pri ich rozhodovaní, získate navyše poukaz v hodnote 8 € na ďalší nákup na Alza.sk. Akcia prebieha od 1. 11. 2023 do 31. 12. 2023, prípadne do vyčerpania zásob. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/chiq-tv.jpg

CHiQ TV: Kúpte, napíšte recenziu a získajte voucher v hodnote 20 €

Doprajte si potešenie z nového televízora CHiQ a napíšte nám naň recenziu. Čo z toho budete mať? Nielenže pomôžete ďalším zákazníkom, ale navyše získate voucher v hodnote 20 € na ďalší nákup na Alza.sk. Akcia prebieha od 24. 10. 2023 do 30. 6. 2024, prípadne do vyčerpania zásob a vzťahuje sa tiež na akčné produkty zakúpené až 6 mesiacov späť. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lego-akce.jpg

Stavebnica LEGO®: Kúpte, napíšte recenziu a získajte poukaz v hodnote 8 €

Kúpte si u nás vybranú stavebnicu LEGO®, napíšte recenziu a získajte navyše poukaz v hodnote 8 € na ďalší nákup na Alza.sk. Akcia prebieha v období od 21. 5. 2023 do 30. 6. 2024, prípadne do vypredania zásob. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/unicredit-bank-akce.jpg

Pri založení účtu u UniCredit Bank získate až 160 € na nákupy na Alza.sk

UniCredit Bank si pre svojich nových zákazníkov pripravila špeciálnu akciu, v ktorej môžu získať pri založení nového účtu nákupné poukazy v hodnote až 160 €. Tie možno uplatniť na nákup širokého sortimentu v spoločnosti Alza.sk a my vám k celej akcii prinášame bližšie podrobnosti. Read more »
P-DC1-WEB08
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info