Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/razer-card-nahled.jpg

Kreditka od Razeru, nové slúchadlá Apple, zabehajte si vo VR - a ďalšie! (NOVINKY)

Razer pripravil ďalší „neherný“ produkt: Tentoraz kreditku! Špekuluje sa, že Apple chystá nové vysoko kvalitné slúchadlá - a pokiaľ sa chcete pri hraní hier hýbať, máte šancu so simulátorom pohybu! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/HTC_Vive_Cosmos_main.jpg

HTC Vive Cosmos: Lepšie a komfortnejšie VR. Teraz navyše v zľave!

Spoločnosť HTC vedľa svojho základného modelu HTC Vive ponúka aj prepracovanejšie a drahšie HTC Vive Pro, prípadne high-end model Vive Pro Eye. A pokiaľ chcete zvoliť zlatú strednú cestu medzi vysokou cenou a stále ešte veľmi dobrou kvalitou, potom sa ponúka HTC Vive Cosmos. Stojí výrazne menej, a to bez väčších kompromisov. Prečítať viac »
  3.3.2020
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vr-virtualni-realita-nahled.jpg

VR – Virtuálna realita: od prvých krôčikov až po súčasnosť

Virtuálna realita (VR) si stále častejšie nachádza cesty do našich životov. A hoci sa v prípade tejto technológie musíme vysporiadať s technickými problémami, vysokou cenou a podobne, je viac než isté, že zlatý vek virtuálnej reality je za rohom! Radi by ste sa o VR dozvedeli viac? Náš článok vám prezradí všetko, čo chcete vedieť!

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/htc-vive-pro-nahled.jpg

HTC Vive Pro – VR headset novej generácie

Tohtoročný veľtrh CES priniesol na svet nespočetné množstvo technologických noviniek. Jednou z tých najzaujímavejších je bezpochyby nový VR headset HTC Vive Pro, ktorý ponesie odkaz oceňovaného originálu. Na aké vylepšenia sa môžeme tešiť a ako obstojí Vive Pro v priamom porovnaní so svojim predchodcom? Dozviete sa v našom článku!

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/foto/imggalery/image/article/Acer-WMRH/Acer-Windows-Mixed-Reality-test.jpg

Acer Windows Mixed Reality Headset (RECENZIA)

Windows Mixed Reality, tak nazýva Microsoft svoje riešenie virtuálnej reality. Otestovali sme headset vyrábaný značkou Acer a vyskúšali, aká je kvalita zobrazenia, úroveň pohodlia pri nosení a tiež aká je súčasná ponuka aplikácií. Objavte technológiu Mixed Reality, ktorá sa iste bude čoskoro tešiť širokému využitiu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/acer-wmr-mini.jpg

Acer Windows Mixed Reality je najdostupnejší headset pre WMR

S nástupom novej virtuálnej reality od značky Microsoft prichádza aj kompatibilná náhlavná súprava. Headset Acer Windows Mixed Reality je zatiaľ najdostupnejšie zariadenie pre WMR a stretne sa s konkurenciou v neobvykle vyrovnanom segmente. Pomôže mu nízka cena?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/FOVE VR Nahled.jpg

Inovatívny headset FOVE VR sleduje pohyb vašich očí

Medzi súpravy na virtuálnu realitu dorazí na jar novinka s vysokým rozlíšením a unikátnou funkciou. Headset Fove VR disponuje technológiou sledovania pohybu očí. Vďaka nej ušetrí výkon počítača, vtiahne hráčov do virtuálneho diania a posunie možnosti interakcie s virtuálnymi postavami. Prečítať viac »
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií