AD homeoffice PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/jak-prezout-na-letni-pneumatiky-2023.jpg

Ako a kedy prezuť na letné pneumatiky?

So začiatkom jarného obdobia sa pre motoristov spája nutnosť výmeny zimných pneumatík za letné. Pneuservisy v tomto období často praskajú vo švíkoch, preto nie je od veci sa spoľahnúť na svoj um a prezuť kolesá svojpomocne. Aký je presný postup, čo je na to potrebné a na čo si dať pozor? Dozviete sa v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oznaceni-pneumatik.jpg

Značenie pneumatík – ako ľahko spoznať rozmery, rok výroby alebo zimné pneu?

Značenie pneumatík je plné najrôznejších údajov, a mnoho z nich sa hodí pri výbere poznať. Poradíme vám, ako tieto údaje čítať a na ktoré z nich sa pri výbere pozerať.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tipy-pri-vyberu-pneu-nahled_1.jpg

Ako vybrať pneumatiky?

Výber pneumatík neradno podceňovať. Nedelia sa totiž len na zimné a letné, zohľadniť treba aj ich veľkosť či spôsob vašej jazdy. Iné sa hodia na osobné autá, iné na SUV. A tým to zďaleka nekončí. Takže ako správne vybrať pneumatiky?

Prečítať viac »
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií