AD elektro Star Wars

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/warcraft-3-reforged-recenze-main-nahled.jpg

Warcraft III: Reforged (RECENZIA) – Obstojný remaster s radom chýb na kráse

Súčasné časy prajú návratu hier, ktorých presný dátum vydania si dnes už pamätá skutočne len pár skalných fanúšikov, ktorí nikdy úplne nezabudli na svojich obľúbených hrdinov a príbehy, v ktorých vystupovali. Po spoločnosti Capcom, ktorá minulý rok ovládla hernú scénu so svojím remakom Resident Evil 2, sa po totožnej ceste vydáva tiež Blizzard, ktorého čiernym koňom je aktuálne vydaná RTS Warcraft III: Reforged, o ktorej vám viac povieme v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejocekavanejsi-hry-roku-2020-nahled-cz.jpg

Najočakávanejšie hry roku 2020

Nechceme byť hneď v úvode príliš melodramatickí, ale rok 2020 nebude vôbec taký, ako tie predchádzajúce. Tento sa totiž ponesie v duchu lúčiacej sa konzolovej generácie a nástupu tej novej a toto pomyselné odovzdávanie štafetového kolíka so sebou nesie hneď niekoľko špecialít: kým v priebehu roka budeme dostávať tituly, ktoré z aktuálnych konzol vyžmýkajú posledné teraflops výkonu, s príchodom zimy nám budúcnosť hrania predstaví PlayStation 5 a Xbox Series X. Pozrite sa na 20 najočakávanejších hier roku 2020 podľa našej redakcie.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/blizzcon-2019-cover-nahled.jpg

BlizzCon 2019 (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ) – Diablo 4, Overwatch 2, World of Warcraft: Shadowlands a ďalšie oznámenia

Úvodný ceremoniál BlizzCon 2019 je za nami. Či sa podaril viac než jeho vlaňajší ročník, čo všetko nám predstavil a aký bol jeho najvýraznejší moment, si môžete prečítať v našom krátkom zhrnutí, ktoré je tu predovšetkým pre tých, ktorí nemali možnosť sedieť počas uplynulých hodín pri obrazovke. Ak ste teda mali tú smolu a nestihli začiatok BlizzConu 2019, rýchlo to napravte! Prečítať viac »
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií