AD elektro Motorola EDGE 50

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/watch-dogs-legion-online-dojmy-z-hrani-cover-nahled.jpg

Watch Dogs: Legion Online (DOJMY Z HRANIA) – So svojimi parťákmi v Londýne

V nabitom konci roka 2020 sme sa dočkali hneď trojice hier od francúzskej spoločnosti Ubisoft – Assassin's Creed Valhalla, Immortals Fenyx Rising a Watch Dogs: Legion. Práve posledný menovaný titul bude čoskoro obohatený o multiplayerový mód, ktorý sme mali príležitosť vyskúšať. V rámci redakčnej bandy sme sa potulovali ulicami Londýna a vyskúšali rad aktivít, o ktorých sa dočítate na nasledujúcich riadkoch.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/watch-dogs-legion-recenze-cover-nahled.jpg

Watch Dogs: Legion (RECENZIA) – Anarchy in the UK

V minulých mesiacoch sme vás niekoľkokrát informovali o posunoch veľkých herných projektov a medzi nimi sme museli spomenúť tiež francúzskeho vydavateľa Ubisoft. Ten sa nevyrovnával iba s koronavírusovou krízou, ale aj internými zamestnaneckými problémami a s nutnosťou zmeniť svoje koncepty tvorby AAA titulov, aby sa neomieľala iba jedna a tá istá premisa pri všetkých jeho projektoch. Medzi tieto tituly patrí tiež Watch Dogs: Legion vychádzajúce po osemmesačnom odklade. Prospel mu čas navyše?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/watch-dogs-legion.jpg

K novej grafickej karte NVIDIA GeForce RTX radu 30 teraz získate hru Watch Dogs: Legions

Nové grafické karty radu NVIDIA GeForce RTX radu 30 prinášajú nové možnosti v zobrazení svetla a efektov. Chcete to vyskúšať v praxi? Teraz môžete. Pri nákupe niektorej z nových grafických kariet totiž získate open-world akciu Watch Dogs: Legion zadarmo. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/watch-dogs-legion-ubisoft-forward-cover-nahled.jpg

Watch Dogs: Legion predstavil záporákov a variabilitu hrdinov (NOVINKA)

Po minuloročnom fiasku s Ghost Recon: Breakpoint došlo k odloženiu všetkých hier spoločnosti Ubisoft, aby bol čas na nich viac zapracovať a aby priniesli nové herné prístupy. Posunutie dátumu vydania postihlo okrem iného tiež nádejnú hackerskú akciu Watch Dogs: Legion, v ktorej sa vydáme do dystopického Londýna. Stream Ubisoft Forward nám po necelom roku ukázal nové detaily o príbehu, hrateľnosti a tiež prezradil dátum vydania. Prečítať viac »
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií