AD elektro Star Wars

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/realme-watch-3.jpg

Realme Watch 3: Základné smart hodinky pre Android, ktoré príjemne prekvapia! (RECENZIA)

Smart hodinky Realme Watch 3 sú cenovo dostupné, porovnateľné skôr so športtestermi. Dokážu ale veľa skvelých vecí – napríklad z nich môžete telefonovať! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/wowme-kids-play-recenze.jpg

Rozhýbte deti pomocou hodiniek WowME Kids Play

Stal sa z vášho dieťaťa v posledných mesiacoch leňoch a len zložito ho prehovárate k fyzickým aktivitám? Vyskúšajte smart hodinky WowME Kids Play, ktoré hravým spôsobom znovu naštartujú záujem o pohyb. Čo všetko vedia hodinky zmerať? A ako fungujú v každodennej praxi?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/wowme-watch-gt01-navod-2.jpg

WowME Watch GT01: Návod na použitie

Neviete si rady s prvotným nastavením svojich inteligentných hodiniek WowME Watch GT01 a ich ďalším používaním? Náš návod na použitie vám dozaista pomôže.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/wowme-kids-4g-recenze.jpg

WowME Kids: dvojica smart hodiniek dodávajúca rodičom kľud (PREVIEW)

Smart detské hodinky WowME Kids Smile a WowME Kids 4G sú možno lacné, napriek tomu však v ich vybavení nechýba snáď nič podstatné pre túto kategóriu. Vďaka týmto hodinkám ste so svojimi deťmi neustále v spojení a máte prehľad o tom, kde sa nachádzajú.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/wowmem-vita-chytre-hodinky-nahled-2.jpg

WowME Vita, hodinky, ktoré kombinujú elegantný dizajn s modernými technológiami

Smart hodinky WowME Vita spájajú eleganciu a moderné technológie do jediného pôsobivého celku, ktorý si navyše zaobstaráte za veľmi priaznivú cenu. Čo všetko ponúknu?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/velikost-chytrych-hodinek-titul.jpg

Ako vybrať správnu veľkosť smart hodiniek?

Vyberáte si smart hodinky, ale neviete ako správe zvoliť veľkosť tak, aby sedeli práve vám? V nasledujúcom článku sa pozrieme na základné pojmy pri určovaní veľkosti hodiniek a dáme vám aj pár tipov na konkrétne modely.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/chytré hodinky sklíčka.jpg

Typy sklíčok smart hodiniek, alebo každé má svoje pre a proti

Sklíčko kryjúce ciferník patrí medzi najzraniteľnejšie časti smart hodiniek, preto je dobré pri výbere venovať pozornosť aj tomuto parametru a vziať do úvahy aj plánované využitie hodiniek. Budete preferovať skôr odolnosť voči poškriabaniu alebo nárazuvzdornosť?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/co jsou hybridní hodinky.png

Smart hybridné hodinky: skĺbenie technológií a elegancie

Uvažujete nad smart watch, ale odrádza vás nízka výdrž batérie alebo sa nechcete vzdať elegantného vzhľadu a mechanických ručičiek? Potom by vás mohli zaujať smart hybridné hodinky. O čo vôbec ide? A aké sú ich výhody a nevýhody oproti bežným inteligentným hodinkám? Na to sa pokúsime nájsť odpoveď v nasledujúcom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/garmin-venu-sq.jpg

Garmin Venu Sq a Venu Sq Music: Poriadne športové hodinky od Garminu! (RECENZIA)

Garmin vyrába odolné športové hodinky, ktoré sú ideálne na pohyb vonku. Dnes sa pozrieme na Garmin Venu Sq a jeho variant Garmin Venu Sq Music, ktorý ponúkne dosť pamäti aj pre vašu knižnicu pesničiek na behanie! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/darky-pro-zeny.jpg

Tipy na vianočné darčeky s kvapkou luxusu pre dámy aj pánov

Kvalitné šperky a značkové hodinky sú skvelým tipom, ako svojim blízkym na Vianoce vyjadriť to, že vám na nich naozaj záleží. Ponúka sa mnoho rôznych variantov ako pre mužov, tak aj pre ženy, a preto neváhajte a pustite sa s chuťou do výberu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/amazfit-x-titulka.jpg

Huami Amazfit X (NOVINKA): zakrivený náramok budúcnosti?

Futuristický zakrivený dizajn, AMOLED displej aj všetky podstatné funkcie. To je smart náramok Huami Amazfit X, o ktorom sa dozviete viac práve tu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Amazfit_GTR_titulka.jpg

Xiaomi Amazfit GTR (RECENZIA) – inteligentný elegán s atraktívnou cenou

Tentoraz v našom hľadáčiku uviazli lákavé smart hodinky Xiaomi Amazfit GTR. Pôvabný vzhľad, AMOLED displej aj atraktívna cenovka. Môže si zákazník priať niečo viac? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/promo.jpg

Samsung Galaxy Watch Active2 (RECENZIA) – štýlové hodinky s digitálnou lunetou a EKG

Digitálnou lunetou, detekciou pádu aj EKG láka Samsung na svoj nový model smart hodiniek Galaxy Watch Active2. Tie vychádzajú iba šesť mesiacov po svojom predchodcovi, a prirodzene sa tak ponúka otázka, čo nové vlastne prinášajú? V našej recenzii Samsung Galaxy Watch Active2 odpovieme. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/vodotesne-hodinky-nahled.jpg

Inteligentné hodinky a vodoodolnosť

Mýtus s názvom úplná vodotesnosť hodiniek je veľmi rozšírený, ale v skutočnosti to nie je ani zďaleka pravda. Dokážete z parametrov hodiniek odvodiť, či s nimi môžete bez problémov skočiť šípku do bazéna, alebo sa dokonca potápať? Radšej sa mrknite do nášho sumarizačného článku. 

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/lamax-watchy-05.jpg

LAMAX WatchY, inteligentné hodinky pre deti s GPS

Radi by ste mali prehľad o svojich ratolestiach, ale inteligentný telefón vám príde ako príliš riskantná alebo zbytočná investícia? Prinášame prvý pohľad na inteligentné hodinky LAMAX WatchY so zabudovanou GPS. Čo všetko dokážu tieto inteligentné hodinky pre deti? To sa dozviete v našom článku! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kronaby-sekel-recenze.jpg

Inteligentné hodinky Kronaby Sekel (RECENZIA)

Nemajú displej, aj napriek tomu sú inteligentné. Sú skvele vyhotovené a elegantné, aj napriek tomu trochu nenápadné. Hodinky Kronaby Sekel prepojíte so svojím telefónom a môžete ho diaľkovo ovládať alebo prijímať notifikácie, ktoré ohlási vybrovanie zariadenia. Otestovali sme ich a podelíme sa s vami o skúsenosti. Prečítať viac »
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií