AD homeoffice AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/operacni-system-windows-10.jpg

Koniec podpory Windows 7

Máte starší počítač alebo notebook s operačným systémom Microsoft Windows 7? Potom by ste mali spozornieť, pretože 14. januára 2020 skončila podpora tohto systému. Čo to znamená a aký to má dopad na používateľov? Bude používanie existujúceho zariadenia bezpečné, alebo bude lepšie prejsť na nové? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/instalace-windows-usb.jpg

Inštalácia Windows z USB kľúča (NÁVOD)

Potrebujete poriadne rozhýbať svoj počítač? Alebo ste si kúpili SSD a chcete na ňom vykonať čistú inštaláciu operačného systému Windows? Prevedieme vás krok za krokom celým postupom. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/náhled_2.JPG

Bezplatný upgrade na Windows 10 končí už v piatok 29. júla

Ak ste vlastníkmi operačného systému Microsoft Windows 7 alebo 8.1, mohli ste si ho v predchádzajúcich 12 mesiacoch bezplatne upgradovať na Windows 10. Táto ponuka však 29. júla 2016 končí. Po tomto dátume bude možný prechod na Windows 10 iba prostredníctvom zakúpenej licencie.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií