AD elektro AD elektro

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/windows-10-tipy-a-triky.jpg

Viete, kam kliknúť? Objavujeme skryté tlačidlá vo Windows 10

Windows 10 toho vie naozaj veľa, okrem známeho avšak desiatky obsahujú aj celý rad skrytých vecí. Zaujímajú vás schované tlačidlá, skryté funkcie a vtipné tajomstvo vývojárov? Potom sa s nami vydajte po ich stopách. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/windows-movie-make-nahled.jpg

Legendárna aplikácia Windows Movie Maker

Windows Movie Maker patril dlhé roky do základnej programovej ponuky operačného systému Windows. Kam sa však podel tento obľúbený softvér na strih videa? A čím ho nahradiť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-rog-zaruka.jpg

Získajte záruku Asus ROG proti náhodnému poškodeniu k novým notebookom

Spoločnosť Asus ponúka možnosť získať záruku proti náhodnému poškodeniu v prípade nových zariadení zakúpených po 1. 7. 2020. Po novom stačí vyplniť online formulár na webe spoločnosti ASUS a záruka je vaša. Aké sú jej výhody a podmienky? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sdkarta-4.jpg

Formátovanie SD karty krok za krokom (NÁVOD)

Občas sa stane, že SD karta nepracuje tak, ako by mala. Jednoduchým riešením môže byť jej naformátovanie. V tomto návode vám ukážeme, ako na to. Prečítať viac »
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií