Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 mini AD gaming

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/cyberpilot-cover-recenze-nahled.jpg

Wolfenstein Cyberpilot (Mini RECENZIA) vás posadí za knipel nacistických strojov

Koniec júla nepatrí k najhorúcejším kandidátom na vydávanie počítačových hier, a preto všetci fanúšikovia strieľačiek s nádejou upínali svoj zrak k Wolfenstein Youngblood, od ktorého si sľubovali nespútanú zábavu v dystopickom Paríži. V jeho tieni sa krčí príbehová odnož na virtuálnu realitu Wolfenstein Cyberpilot, ktorá vám umožní ovládať pokročilé nemecké roboty. Ak vás láka likvidovať nacistov ich vlastnými zbraňami, prečítajte si našu minirecenziu.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/wolfenstein-youngblood-key-art-nahled.jpg

Wolfenstein: Youngblood (RECENZIA) – mladá krv preberá štafetu

Jedna z najslávnejších FPS sérií sa vracia na scénu, tentoraz však bez svojho typického protagonistu B.J. Blazkowicza. Masakrovanie nacistov si totiž vo Wolfenstein: Youngblood vzali na starosť jeho dcéry Jess a Soph, ktoré vôbec po prvýkrát v rámci tejto série prinášajú element kooperatívnej kampane. Ide o vítané osvieženie konceptu, alebo zbytočnú inováciu? Dozviete sa v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/wolfenstein-II-the-new-colossus-dlc-the-diaries-of-agent-silent-death-logosmall.jpg

Wolfenstein 2: The Diaries of Agent Silent Death (RECENZIA) – druhé DLC vsádza na stealth

Gunslinger Joe sa dočkal svojej odplaty v prvom z troch DLC na FPS Wolfenstein 2: The New Colossus a teraz prichádza na rad smrtiaca agentka v prídavku The Diaries of Agent Silent Death. Studio MachineGames nám predkladá ďalšiu nacistickú mäsiarčinu s nekompromisnou Silent Death v hlavnej úlohe. Bude sa dariť tomuto DLC lepšie ako jeho predchodcovi? Dozviete sa v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/wolfensten-2-the-new-colossus-logo.jpg

Wolfenstein II: The New Colossus – návrat legendy (RECENZIA)

Legendárna herná značka sa vracia na scénu. Najnovší prírastok nazvaný Wolfenstein II: The New Colossus od švédskeho štúdia MachineGames vychádza 27. októbra 2017 na platformy PC, PS4 a Xbox One. Hrateľnosť síce zostáva verná princípom svojich predchodcov, napriek tomu sa môžeme okrem dynamickej akcie tešiť aj na niekoľko nových prvkov prinášajúcich do dlhoročnej série svieži vietor.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií