PET AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/xbox-cloud-gaming-dojmy-z-hrani-cover-nahled.jpg

Xbox Cloud Gaming (DOJMY Z HRANIA) – Testovali sme na PC a iOS, je budúcnosť hrania konečne tu?

Microsoft v minulom roku spustil betu svojej hernej streamovacej služby Xbox Cloud Gaming (predtým xCloud) na Androide a začlenil ju do populárneho predplatného Xbox Game Pass Ultimate. Teraz pokračuje v plnení svojich sľubov a spúšťa streamovanie hier na PC a iOS. Xbox Cloud Gaming sme otestovali ako na hernom PC, tak aj slabšom notebooku, obyčajnom kancelárskom PC a tiež iPade Pro. Budeme v budúcnosti vôbec potrebovať výkonné herné stroje, alebo bude stačiť len rýchly internet?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xbox-game-pass-xcloud-startuje-v-cr-nahled.jpg

Herná streamovacia služba xCloud oddnes tiež na SR, ako ju spustiť a ktoré tituly si zahráte? (NOVINKA)

Súčasťou služby Xbox Game Pass sa od dnešného dňa stala doposiaľ samostatná streamovacia služba xCloud. Už dnes tak môžete streamovať viac ako 150 hier do svojho mobilného telefónu či tabletu s Androidom. Stačiť vám bude herný ovládač, predplatné Xbox Game Pass Ultimate a rýchle internetové pripojenie. Viac informácií o tom, ako služba funguje a ktoré tituly streamovanie podporujú, zistíte v novinke.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xbox-game-pass-ultimate-xcloud-streaming-nahled.jpg

Streamovacia služba xCloud bude na Slovensku dostupná od 15. septembra ako súčasť Game Pass Ultimate (NOVINKA)

V polovici júla sme vás informovali o tom, že sa streamovacia služba xCloud a predplatné Xbox Game Pass Ultimate spoja v jednu službu. Teraz Microsoft spresnil, že k tomu dôjde 15. septembra a medzi podporovanými krajinami bude aj Slovensko a Česká republika. Na akých zariadeniach bude zatiaľ streamovanie fungovať a ako si ho vyskúšať, zistíte v novinke. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/GDC-2020-Gaming-Cypher.jpg

Game Developers Conference 2020 (TÉMA) – Ktoré herné systémy sú u vývojárov najobľúbenejšie?

Hráči počítačových hier zažívajú počas kalendárneho roka niekoľko vrcholov, na ktoré sa tešia. Mimo vydania očakávaných titulov sú to tiež konferencie, kde sa oznamujú nové projekty a odhaľujú detaily pripravovaných hier a medzi najobľúbenejšie akcie tak patrí E3, Gamescom a Tokyo Game Show. Lenže v posledných rokoch sa ukazuje, že veľmi zaujímavé poznatky získame aj z vývojárskych konferencií, medzi ktorými vyniká Game Developers Conference v San Franciscu, v rámci ktorej prebieha tiež prieskum o budúcnosti hrania. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xbox-x019-londýn-nahled.jpg

Xbox X019 – Microsoft ukázal mnoho hier, zaujať ale príliš nedokázal

Žiadne veľké prekvapenie sa nakoniec nekonalo. Hier predstavil Microsoft požehnane, ale minimálne z tých novo oznámených sme skôr sklamaní. Najviac nakoniec žiarila služba Game Pass, ktorá sa môže tešiť na prísun veľmi zaujímavých hier, rovnako ako streamovacia služba xCloud. Tá sa dokonca stane súčasťou predplatného Xbox Game Pass Ultimate. A sľubované Age of Empires IV? Pár sekúnd sme z hry videli, ale takisto nešlo o nič, z čoho by sme skákali radosťou. Prečítať viac »
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií