AD elektro AD elektro

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/xbox-kinect-design.jpg

Xbox Kinect – Najlepšie pohybové hry pre Kinect a jeho (ne)slávny osud (TÉMA)

Podľa vzoru Nintenda Wii mal navždy zmeniť spôsob, akým hráme hry. Pohybový senzor Kinect od Microsoftu napriek tomu skončil v prepadlisku dejín podobne ako 3D televízory… alebo nie? Hoci sa už roky nevyrába, na starších konzolách Xbox stále funguje. Poradíme vám, ako kameru zohnať, ktoré Kinect hry sú najlepšie a pozrieme sa aj na jeho neherné súčasné využitie. Aj na Slovensku a v Českej republike totiž dostáva Kinect druhú šancu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/navod-elektronicke-licence-hry-big.jpg

Návod na uplatnenie elektronických licencií – hry

Kúpili ste si v Alze hru vo forme elektronickej licencie a neviete, čo s ňou? Pokiaľ potrebujete poradiť s aktiváciou zakúpených elektronických kľúčov, ste na správnej adrese. Dozviete sa, ako uplatniť herné licencie na digitálnych distribučných službách EA app, Steam, Ubisoft Connect (Uplay), Rockstar Games Launcher, Epic Games Launcher, GOG, Battle.net, MS Store, PS Store a Xbox Store a tiež ako a kde uplatniť predplatné Xbox Game Pass. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tim-sweeney-dice-nahled.jpg

Budúcnosť herného priemyslu je bez loot boxov, hovorí CEO Epic Games Tim Sweeney (TÉMA)

CEO spoločnosti Epic Games, Tim Sweeney, minulý týždeň prehovoril v rámci eventu DICE Summit 2020, kde sa venoval budúcnosti herného priemyslu a predovšetkým smeru, ktorým by sa podľa jeho názoru mal uberať. Jeho príhovor na internete vyvolal pomerne slušnú odozvu, ako pozitívnu, aj negatívnu. Komu všetkému teda Tim Sweeney šliapol na otlak? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xbox-one-x-logo.jpg

Xbox One X, najvýkonnejšia herná konzola v predaji

Microsoft na trh uviedol najvýkonnejšiu hernú konzolu vôbec. Zvládne 4K rozlíšenie, a to dokonca pri 60 FPS. Ako sa jej  bude dariť v porovnaní s PS4 Pro? Poznáme finálne špecifikácie, cenu aj obsah balenia. Pozrite sa. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rs7_horor.jpg

Resident Evil 7 vychádza už 24. 1. 2017

Blíži sa vydanie siedmeho pokračovania kultovej série Resident Evil. Tešiť sa môžeme na pohľad z vlastných očí, prepracovaný príbeh plný tajomstiev, logické hádanky a najmä ťaživú hororovú atmosféru. RS7 vychádza 24. 1. 2017. Čo o novom diele vieme? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Náhled_5.jpg

Vychádza FIFA 17 s novým herným enginom a príbehovou líniou

FIFA 17 vychádza 29. septembra. Vďaka enginu Frostbite sa môžete tešiť na vylepšený grafický kabát, lepšiu fyziku a prirodzenejšie pohyby hráčov. Úplnou novinkou je príbehový režim, v ktorom okúsite život futbalistu nielen na ihrisku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Forza_motorsport_mala_1.jpg

Forza Motorsport 6 - exkluzivní závodní simulátor se vrací na Xbox One

Milovníci rychlých kol, pozor! Po doslova nekonečném informačním embargu je to tu. Forza Motorsport 6, nejočekávanější závodní simulátor tohoto roku konečně spatřil světlo světa.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/bann_7.jpg

Kultovní série ožívá čtvrtým pokračováním

Letošní herní podzim bude zcela určitě patřit čtvrtému pokračování jedné z nejzásadnějších sérií - Fallout 4 je konečně tady. Zatáhněte žaluzie, nakupte zásoby a hlavně hoďte áčko do práce nebo do školy. Tohle akční rpgéčko si musíte prožít na vlastní kůži. Prečítať viac »
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií