AD homeoffice PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/navod-elektronicke-licence-hry-big.jpg

Návod na uplatnenie elektronických licencií – hry

Kúpili ste si v Alze hru vo forme elektronickej licencie a neviete, čo s ňou? Pokiaľ potrebujete poradiť s aktiváciou zakúpených elektronických kľúčov, ste na správnej adrese. Dozviete sa, ako uplatniť herné licencie na digitálnych distribučných službách EA app, Steam, Ubisoft Connect (Uplay), Rockstar Games Launcher, Epic Games Launcher, GOG, Battle.net, MS Store, PS Store a Xbox Store a tiež ako a kde uplatniť predplatné Xbox Game Pass. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xbox-seriers-s-recenze-cover-nahled.jpg

Xbox Series S (RECENZIA) – Malý, ale šikovný

Spoločne s Xboxom Series X, vlajkovou loďou konzol Xbox, vychádza Series S – menšia, menej výkonná, ale tiež podstatne lacnejšia verzia bez Blu-ray mechaniky. V recenzii sa dozviete, prečo Series S, konzolka pripomínajúca z mnohých vecí napríklad tranzistorové rádio, vôbec vychádza a či náhodou nejde len o nepodarený experiment Microsoftu. Vo svojej podstate totiž Series S nie je tou next-gen konzolou, na ktorú sme všetci čakali, na ktorú sa celý herný svet tešil. Má teda vôbec zmysel Series S kupovať? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/x-box-series-s-nahled.jpg

Microsoft Xbox Series S: Skvelá konzola pre nenáročných hráčov! (RECENZIA)

Pred Vianocami Microsoft uviedol dve nové konzoly: Výkonnú next-gen konzolu Xbox Series X a o poznanie lacnejší Xbox Series S. Pre koho je vlastne určený? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xbox-2020-nahled.jpg

Xbox Series S a Series X sú tu! Unboxing a naše prvé dojmy! (PRVÉ DOJMY)

Nové xbox sú tu! Sú konečne tu! Dostali sme do rúk oba: Výkonný Xbox Series X a cenovo dostupnejší Xbox Series S - a tu sú naše prvé dojmy! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xbox-series-x-prvni-dojmy-nahled.jpg

Prvé dojmy z hrania na Xboxe Series X chvália spätnú kompatibilitu aj rýchly SSD disk (NOVINKA)

Vybraní novinári dostali možnosť stráviť s Xboxom Series X celý týždeň, a hoci nemôžu hovoriť o všetkých prvkoch novej konzoly od Microsoftu, aj tak neskrývajú nadšenie. Chvália predovšetkým spätnú kompatibilitu, ktorá z takmer všetkých dostupných titulov robí automaticky výrazne lepšie hry po stránke výkonu aj grafiky, ale aj rýchle načítanie a funkciu Quick Resume umožňujúcu takmer okamžite prepínať medzi niekoľkými spustenými hrami. Prvé dojmy z používania Xboxu Series X nájdete v novinke.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xbox-nahled.jpg

Nové Xboxy sa blížia, koncept priehľadného telefónu od Samsungu, Moto Razr 5G a ďalšie! (NOVINKA)

Nové Xboxy sa blížia - nielen očakávaný Xbox ale aj Xbox Series S. Pozrieme sa aj na koncept úplne priehľadného telefónu Samsung a tiež na nové ohybné „véčko“ Motorola Razr 5G! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xbox-series-s-x-cz-cena-13499-nahled.jfif

Xbox Series S za 299 a Series X za 499 eur – Microsoft potvrdil cenovky nových konzol (Aktualizované)

Microsoft dnes oficiálne potvrdil cenu a dátum vydania nových konzol. Podrobnosti nájdete v článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xbox-one-s-novy-ovladac-nahled.jpg

Xbox Series S ponúkne cenovo dostupné next-gen hranie (NOVINKA)

Kým Xbox Series X bol oznámený už pred mnohými mesiacmi, s odhalením menšieho a lacnejšieho Series S výrobca dlho vyčkával. Teraz Microsoft predstavil technické špecifikácie konzoly, ktorá s odporúčanou cenovkou 299 € ponúka prekvapivo veľa výkonu. Microsoft vďaka Series S láka na pravý next-gen zážitok, len s nižším rozlíšením. Technické špecifikácie, a predovšetkým pomer ceny a výkonu si rozoberieme v dnešnej novinke. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xbox-series-s-fun-render-nahled.jpg

Nový Xbox ovládač potvrdzuje existenciu lacnejšieho Xboxu Series S (NOVINKA)

O lacnejšom a menej výkonnom variante Xboxu Series X sa špekuluje tak dlho a tak detailne, že oficiálne oznámenie konzoly považujeme len za otázku času. Teraz existenciu Xboxu Series S, ako sa s najväčšou pravdepodobnosťou bude konzola volať, potvrdzuje tiež balenie nového ovládača, ktorý túto konzolu doslovne spomína v rámci podporovaných zariadení. Viac informácií o Xboxe Series S nájdete v tejto novinke. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xbox-series-s-nahled.jpg

Xbox Series S má mať rovnaký procesor ako Series X, oznámiť ho má Microsoft v auguste (NOVINKA)

Aktualizácia 30. 6.: Pôvodné špekulácie o nečakane malom výkone lacnejšej verzie Xboxu Series X spresnil sám ich autor, podľa ktorého má mať Xbox Series S (ako sa predpokladá, že sa konzola bude volať) nakoniec rovnaký procesor ako jeho veľký braček Series X. Zároveň sa podľa posledných správ máme dočkať odhalenia tejto konzoly v auguste. V pôvodnom článku si môžete tiež prečítať o špekulácii na tému lacnejšieho Xboxu vďaka uniknutému dokumentu Microsoftu či predpokladanej cene Series S a Series X. Prečítať viac »
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií