Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/xbox-series-x-vertikalne-nahled_3.jpg

Xbox Series X: recenzia, updaty, novinky

V tomto článku sa dozviete všetko potrebné o konzole Xbox Series X, najnovšej hernej mašine z dielní Microsoftu. V prvej časti špeciálu sa dozviete základné informácie, ako sú cena, hardvérové špecifikácie či aké hry si novom Xboxe zahráte. Dobrú predstavu o tom, čo táto konzola prináša a aké sú jej výhody aj nedostatky, si urobíte po prečítaní recenzie kolegov z kanála AlzaTech či nášho komentáru.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/navod-elektronicke-licence-hry-big.jpg

Návod na uplatnenie elektronických licencií – hry

Kúpili ste si v Alze hru vo forme elektronickej licencie a neviete, čo s ňou? Pokiaľ potrebujete poradiť s aktiváciou zakúpených elektronických kľúčov, ste na správnej adrese. Dozviete sa, ako uplatniť herné licencie na digitálnych distribučných službách EA app, Steam, Ubisoft Connect (Uplay), Rockstar Games Launcher, Epic Games Launcher, GOG, Battle.net, MS Store, PS Store a Xbox Store a tiež ako a kde uplatniť predplatné Xbox Game Pass. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/x-box-series-x.jpg

Xbox Series X: Oplatí sa výkonnejšia konzola od Microsoftu? (RECENZIA)

Xbox Series X predstavuje výkonnejšiu z dvojice konzol, ktoré uviedol Microsoft. Ponúka extra rýchle načítanie, možnosť rozšírenia o dodatočný SSD disk a má jednoduchý funkčný dizajn. Je ale rozumné ju kúpiť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xbox-2020-nahled.jpg

Xbox Series S a Series X sú tu! Unboxing a naše prvé dojmy! (PRVÉ DOJMY)

Nové xbox sú tu! Sú konečne tu! Dostali sme do rúk oba: Výkonný Xbox Series X a cenovo dostupnejší Xbox Series S - a tu sú naše prvé dojmy! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xbox-series-x-prvni-dojmy-nahled.jpg

Prvé dojmy z hrania na Xboxe Series X chvália spätnú kompatibilitu aj rýchly SSD disk (NOVINKA)

Vybraní novinári dostali možnosť stráviť s Xboxom Series X celý týždeň, a hoci nemôžu hovoriť o všetkých prvkoch novej konzoly od Microsoftu, aj tak neskrývajú nadšenie. Chvália predovšetkým spätnú kompatibilitu, ktorá z takmer všetkých dostupných titulov robí automaticky výrazne lepšie hry po stránke výkonu aj grafiky, ale aj rýchle načítanie a funkciu Quick Resume umožňujúcu takmer okamžite prepínať medzi niekoľkými spustenými hrami. Prvé dojmy z používania Xboxu Series X nájdete v novinke.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xbox-nahled.jpg

Nové Xboxy sa blížia, koncept priehľadného telefónu od Samsungu, Moto Razr 5G a ďalšie! (NOVINKA)

Nové Xboxy sa blížia - nielen očakávaný Xbox ale aj Xbox Series S. Pozrieme sa aj na koncept úplne priehľadného telefónu Samsung a tiež na nové ohybné „véčko“ Motorola Razr 5G! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xbox-one-s-novy-ovladac-nahled.jpg

Xbox Series S ponúkne cenovo dostupné next-gen hranie (NOVINKA)

Kým Xbox Series X bol oznámený už pred mnohými mesiacmi, s odhalením menšieho a lacnejšieho Series S výrobca dlho vyčkával. Teraz Microsoft predstavil technické špecifikácie konzoly, ktorá s odporúčanou cenovkou 299 € ponúka prekvapivo veľa výkonu. Microsoft vďaka Series S láka na pravý next-gen zážitok, len s nižším rozlíšením. Technické špecifikácie, a predovšetkým pomer ceny a výkonu si rozoberieme v dnešnej novinke. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xbox-series-s-fun-render-nahled.jpg

Nový Xbox ovládač potvrdzuje existenciu lacnejšieho Xboxu Series S (NOVINKA)

O lacnejšom a menej výkonnom variante Xboxu Series X sa špekuluje tak dlho a tak detailne, že oficiálne oznámenie konzoly považujeme len za otázku času. Teraz existenciu Xboxu Series S, ako sa s najväčšou pravdepodobnosťou bude konzola volať, potvrdzuje tiež balenie nového ovládača, ktorý túto konzolu doslovne spomína v rámci podporovaných zariadení. Viac informácií o Xboxe Series S nájdete v tejto novinke. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xbox-series-x-vertikalne-nahled_2.jpg

Xbox Series X vyjde tento rok v novembri bez Halo Infinite, hra je odložená na budúci rok (NOVINKA)

Hoci zábavný priemysel ako jeden z mála odolal epidémii koronavírusu, ba dokonca tržby herných firiem rástli, ani on sa nezaobišiel bez následkov. Rad hier na čele s velikánmi ako Cyberpunk 2077 alebo The Last of Us Part II sa dočkali odloženia a teraz na smutnom zozname pribudlo aj Halo Infinite. Microsoft však na toto konto aspoň potvrdil, že Xbox Series X vyjde podľa pôvodného plánu v novembri. Viac v dnešnej novinke.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/haloinfiniteteaser-1595520879721-nahled.jpg

Xbox 20/20 (ŠPECIÁL): Halo, Forza, nové RPG od Obsidian aj Fable na Xbox Games Showcase

Máme za sebou takmer hodinovú ukážku, v ktorej nám Microsoft predviedol veľmi rôznorodé portfólio hier. Halo a Forza, teda vlajkové lode výrobcu next-gen konzoly Xbox Series X, medzi nimi samozrejme nechýbali. Zďaleka to však neboli jediné tromfy, ktorými si hlavná konkurencia spoločnosti Sony veľmi výrazne pýta pozornosť – so svojím novým RPG sa blyslo štúdio Obsidian, veľký návrat oslávila séria S.T.A.L.K.E.R. a z hlbín špekulácií na povrch sveta oficiálne potvrdených hier sa konečne vynorilo nové Fable. Záznam a textový prepis všetkých predstavených titulov nájdete v článku nižšie.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xbox-series-s-nahled.jpg

Xbox Series S má mať rovnaký procesor ako Series X, oznámiť ho má Microsoft v auguste (NOVINKA)

Aktualizácia 30. 6.: Pôvodné špekulácie o nečakane malom výkone lacnejšej verzie Xboxu Series X spresnil sám ich autor, podľa ktorého má mať Xbox Series S (ako sa predpokladá, že sa konzola bude volať) nakoniec rovnaký procesor ako jeho veľký braček Series X. Zároveň sa podľa posledných správ máme dočkať odhalenia tejto konzoly v auguste. V pôvodnom článku si môžete tiež prečítať o špekulácii na tému lacnejšieho Xboxu vďaka uniknutému dokumentu Microsoftu či predpokladanej cene Series S a Series X. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xbox-smart-delivery-halo-infinite-nahled.jpg

Microsoft vysvetľuje technológiu Smart Delivery na Halo Infinite a Cyberpunk 2077 (NOVINKA)

Mnoho hráčov stále nemá jasno v tom, čo technológia Smart Delivery predstavuje. Manažér pre komunikáciu, Will Tuttle, si tak na webe Xboxu pripravil vysvetlenie, čo táto technológia pre nás hráčov znamená a predovšetkým ju priblížil na niekoľkých príkladoch. Po prečítaní tejto novinky vám už bude úplne jasné, ako Smart Delivery funguje a čo od tejto sympatickej vychytávky očakávať.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xbox-series-x-zpetna-kompatibilita-nahled.jpg

Spätná kompatibilita Xboxu Series X umožní vyššie rozlíšenie, fps či pridanie HDR pri starších hrách (NOVINKA)

Jednou zo zbraní Microsoftu v rámci marketingu novej konzoly Xbox Series X je spätná kompatibilita. Už v deň vydania máme počítať s tisíckami starších titulov, ktoré môžu využiť výkon novej konzoly mnohými spôsobmi. V prípade hier z Xboxu One, Xboxu 360 či dokonca prvého Xboxu môžeme očakávať nielen vyššie rozlíšenie či lepší framerate, ale tiež automatickú integráciu HDR. Viac informácií v novinke. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xbox-phil-spencer-nahled_1.jpg

Phil Spencer: Ešte ste nespoznali pravú silu next-genu (NOVINKA)

Herným spoločnostiam sa s príchodom koronavírusu zásadne zmenil život. A nemyslíme teraz prácu z domova či pozastavenie motion capture natáčania. So zrušením fyzických herných akcií totiž nemôžu nám hráčom umožniť osobne si vyskúšať nové hry, čo aktuálne trápi Phila Spencera, vedúceho Xbox divízie v Microsofte. O tom, ale aj o prípravách vydania konzoly Xbox Series X sa rozhovoril v podcaste Talking Games. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/playstation-5-cena-nahled.jpg

Vyrobiť PlayStation 5 vraj stojí 450 dolárov, za koľko sa bude predávať? (TÉMA)

Je to práve predajná cena, ktorá v mnohých prípadoch rozhoduje o kúpe, a pretože herné konzoly sú väčšinou investíciou na niekoľko rokov, o to väčšiu hrá úlohu. Koľko bude PlayStation 5 stáť, zatiaľ nevieme, agentúra Bloomberg však prišla s informáciou, že aktuálna výrobná cena jednej konzoly je približne450 dolárov. Dokážeme podľa toho stanoviť, koľko bude PlayStation 5 stáť? Ako na tom boli predchádzajúce PlayStation a môže sa konzola predávať napríklad aj so stratou? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/GDC-2020-Gaming-Cypher.jpg

Game Developers Conference 2020 (TÉMA) – Ktoré herné systémy sú u vývojárov najobľúbenejšie?

Hráči počítačových hier zažívajú počas kalendárneho roka niekoľko vrcholov, na ktoré sa tešia. Mimo vydania očakávaných titulov sú to tiež konferencie, kde sa oznamujú nové projekty a odhaľujú detaily pripravovaných hier a medzi najobľúbenejšie akcie tak patrí E3, Gamescom a Tokyo Game Show. Lenže v posledných rokoch sa ukazuje, že veľmi zaujímavé poznatky získame aj z vývojárskych konferencií, medzi ktorými vyniká Game Developers Conference v San Franciscu, v rámci ktorej prebieha tiež prieskum o budúcnosti hrania. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xbox-series-x-predstaveni-nahled.jpg

Next-gen Xbox (Project Scarlett) vyjde na Vianoce 2020

Presne rok po tom, čo Microsoft na E3 2018 prezradil, že pracuje na nových konzolách, tu máme oficiálne oznámenie next-gen Xbox konzoly. Tá trocha prekvapivo nesie názov Project Scarlett a kúpiť si ju budeme môcť až budúce Vianoce. Čo si na nej zahráme a čo by mala zvládnuť? Zistíte v dnešnej novinke. Prečítať viac »
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií