Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming Alza pre firmy

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/jak-vybrat-bezpecnostni-system.jpg

Ako vybrať bezpečnostný systém

Výber správneho bezpečnostného systému nie je tak úplne jednoduchý. Existuje celý rad aspektov, ktoré by ste si mali všímať, ak chcete dosiahnuť špičkové zabezpečenie svojho majetku. V našom sprievodcovi predstavíme tie najzásadnejšie prvky a parametre, ktoré by mal kvalitný zabezpečovací systém spĺňať. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/zabezpeceni-mobilu-nahled.jpg

Mobilné zariadenia a bezpečnosť: moderné znamená bezpečné

Mobilné telefóny sú tiež vystavené riziku hackerských útokov. Napriek tomu sa ich bezpečnosť často podceňuje. Na čo si dať pozor? Pomôže antivírus? V našom článku sa pokúsime odpovedať na najpálčivejšie otázky.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-free-anitvirus-1.jpg

Najlepší antivírus zadarmo: ktorý to je?

Dôležitosť antivírusu neradno podceňovať. Poskytuje ochranu proti kybernetickým hrozbám, ktorým sa nedá inak vždy stopercentne vyhnúť. Vzhľadom na to, že celý rad antivírusov je zadarmo, nemá zmysel tento typ ochrany odmietať. Aké free antivírusy sú najlepšie? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ajax-bedo-main-unit.jpg

BEDO Ajax pomôže rýchlo a jednoducho zabezpečiť váš domov

BEDO Ajax je jednoduchým a účinným spôsobom, ako zabezpečiť domácnosť. Podľa čoho sa pozná kvalitný zabezpečovací systém a aké vlastnosti by mal mať? Odpovede nájdete v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/chytre-detektory-nahled.jpg

Inteligentné detektory a senzory – ako zabezpečiť inteligentnú domácnosť?

Čo oči nevidia, to spoľahlivo postrážia inteligentné detektory a senzory. Zariadenia, ktoré sa starajú o bezpečnosť a zdravie aj v čase vašej neprítomnosti, by mali byť súčasťou každej inteligentnej domácnosti. Čo všetko tieto nenápadné prvky smart zabezpečenia dokážu? Dozviete sa v našom článku! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/smart-chytra-dovolena-nahled.jpg

Ako si vďaka inteligentnej domácnosti užiť bezstarostnú dovolenku?

Kto sa nám postará o dom? S touto otázkou sa už pri plánovaní dovolenky nemusíte nikdy trápiť. Inteligentná domácnosť sa o seba totiž postará úplne sama. V našom článku sa dozviete, ako vyraziť na inteligentnú dovolenku! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/evolveo-securix-bezpecnostni-kamera.jpg

Evolveo Securix urobí váš domov bezpečnejším

EVOLVEO Securix je inteligentná IP kamera so zabezpečovacím systémom. Je otočná, vie detegovať pohyb a po prepojení s vašim mobilným telefónom vám dá vedieť o všetkom, čo sa u vás doma deje. K tomu umožňuje dokúpiť celý rad príslušenstva, ktoré jej použitie ešte vylepší. Čo všetko Securix dokáže? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/bezpecnostni-kamery-nahled.png

Aké sú najlepšie inteligentné bezpečnostné kamery a čo vedia?

Detekcia tvárí, pohybu i zvuku, notifikácia do telefónu alebo funkcie detskej opatrovateľky. To všetko vedia inteligentné bezpečnostné kamery. Ako fungujú a aké sú najlepšie inteligentné bezpečnostné kamery? Pozrite sa na drobné, ale výkonné kamery, modely s bohatými možnosťami nastavenia alebo kameru, ktorá sa otáča do všetkých smerov. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/jak-vybrat-trezor-nahled.jpg

Ako vybrať trezor

Výber trezoru určite nie je niečo, čo robíte každý deň, a tak niet divu, že si môžete prísť trochu v pasci. Či už zháňate malý trezor na menšiu hotovosť alebo väčší trezor pre vaše cennosti, dôležitých parametrov je veľa. S orientáciou v ponuke vám preto radi poradíme.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/zabezpeceni-androidu-navod-titulka-maly.jpg

Zabezpečenie Androidu (NÁVOD)

Je antivírus potrebný na smartfóne s Androidom? Prečo sú dôležité aktualizácie? Čo môžete robiť pre svoje súkromie? Ako chrániť osobné údaje? Poradíme vám, ako si mobil s operačným systémom Android zabezpečiť v troch úrovniach: pre začiatočníkov, pokročilých a expertov. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/lyric-c1-nahled.jpg

S kamerou Lyric C1 vždy viete, čo sa doma deje

S bezpečnostnou kamerou Lyric C1 budete mať neustále prehľad o tom, čo sa deje u vás doma. Záznam v HD alebo obojsmerný prenos zvuku pomôže ustrážiť domácnosť i domácich miláčikov, zóny citlivosti potom zamedzia nechceným upozornením. Pozrite sa, čo dokáže ďalší kúsok inteligentnej elektroniky Honeywell. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/nahled-bezpecnost.jpg

Digitálne zámky a priezory spoľahlivo ochránia dom aj byt

Zabezpečenie domov a bytov je dnes jedným z najžiadanejších artiklov na poli inteligentnej elektroniky pre domácnosť. Stále viac sa presadzujú elektronické zámky aj ďalšie vylepšenia dverí. Ako si zabezpečiť domov pomocou digitálneho zámku FAB ENTR? A čo všetko prinesie výmena klasického dverného priezoru za modernú verziu YALE DDV s kamerou? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled_10.jpeg

Majte svoju domácnosť v bezpečí s Uniarch!

Na slovenský trh práve vstúpila nová značka Uniarch. V jej portfóliu teraz nájdete skvelé možnosti na zvýšenie bezpečnosti svojej domácnosti. Uniarch je totiž synonymom pre pokročilé a technologicky vyspelé kamery a bezpečnostné systémy, ktoré sú zároveň ľahko použiteľné a cenovo výhodné. Oplatí sa vám si toto meno zapamätať a vyberať svoje budúce bezpečnostné kamery múdro. Pridáme vám pár tipov na tie najlepšie z našej ponuky. O ktoré ide? Prečítať viac »
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií