Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/asus-rog-maximus-z790-dark-hero-recenze-test.jpg

ASUS ROG MAXIMUS Z790 DARK HERO (RECENZIA A TESTY)

S launchom nových, hoci iba refreshnutých Intel Raptor Lake procesorov 14. generácie si výrobcovia základných dosiek pripravili aj refreshnuté aktuálne modely. V dnešnej recenzii sa pozrieme na model Dark Hero od ASUS ROG. Čo všetko základná doska dokáže, ako je vybavená, ale hlavne – ako si poradí s najvýkonnejším modelom i9-14900KF? Čítajte ďalej! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-rog-maximus-z790-apex-recenze.jpg

ASUS ROG MAXIMUS Z790 APEX (RECENZIA A TESTY)

Intel procesory 13. generácie Raptor Lake sú bezpochyby tými najvýkonnejšími hernými CPU, ktoré tu kedy boli. V prípade i9-13900KF však nejde o žiadne strúhadlo, a pokiaľ chcete prevádzkovať najrýchlejší čip súčasnosti, mali by ste mať aj poriadnu základnú dosku. A nie je lepšia voľba než model určený na trhanie rekordov hlboko pod mrazu, ktorou je ASUS ROG MAXIMUS Z790 APEX, na ktorej nedávno padol svetový rekord 9 GHz. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rog-strix-z790-a-gaming-wifi-d4-test-recenze.jpg

ASUS ROG STRIX Z790-A GAMING WIFI D4 (RECENZIA A TESTY)

Máte zálusk na jeden z troch nových procesorov Intel 13. generácie? Či už budete kupovať i5-13600KF, i7-13700KF, alebo rovno i9-13900KF, bude to chcieť poriadnu základnú dosku. A pokiaľ sa vám ešte nechce investovať do nových, ale celkom drahých DDR5 pamätí, vystačíte si v pohode s rýchlymi DDR4. A práve ROG STRIX Z790-A GAMING WIFI D4 je ideálnou DDR4 doskou pre tieto procesory. V dnešnej recenzii sa doske pozrieme na zúbok, ukážeme si nastavenie BIOSu a pozrieme sa na výkon po odladení. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rog-crosshair-x670e-gene-recenze-test.jpg

ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE (RECENZIA A TESTY)

Nové Ryzen procesory série 7000 sú vonku a s nimi aj celý rad nových základných dosiek s čipsetom X670E. Dnes sa pozrieme na nastavenie a odladenie AMD Ryzenu 9 7950X na maximálny možný výkon, a keďže nejde o žiadne strúhadlo, vezmeme si na pomoc poriadnu dosku ROG CROSSHAIR X670E GENE. Pozrieme sa ako na možnosti DDR5, tak na najrôznejšie vychytávky na pretaktovanie jadier, a že ich nie je málo. Tak ideme na to? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-rog-z590-maximus-xiii-hero-recenze-test.jpg

ASUS ROG Z590 MAXIMUS XIII HERO (RECENZIA A TESTY)

Najnovšie procesory 11. generácie Intel Rocket poriadny výkon majú, nie že nie. Ale nič nie je zadarmo a taká i9-11990K si s ABT v pohode vypýta 300 W. To už nie je málo. A aby všetko fungovalo tak, ako má, budete potrebovať nielen poriadne vodné chladenie, ale hlavne nadupanú a solídne vybavenú základnú dosku, ktorá túto šialenú úlohu zvládne ľavou zadnou. 13. generácia MAXIMUS HERO od ASUS ROG je jedna z tých, ktoré si na takúto akciu trúfnu. Viac už v dnešnej recenzii a testoch. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-cashback-brezen-2021-nahled.jpg

Asus Cashback: ušetrite desiatky eur pri nákupe hernej výbavy

Ušetrite až 225 € pri nákupe herných komponentov a príslušenstva od spoločnosti Asus. Stačí len v období od 8. do 27. marca využiť akciu, ktorá sa týka niekoľkých desiatok produktov – od základných dosiek cez monitory, sieťové riešenia po príslušenstvo. Ale nielen to. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-zjistit-jakou-mam-zakladni-desku-21.jpg

Ako zistiť základnú dosku? (NÁVOD)

Doslúžila vám v počítači základná doska a chceli by ste ju vymeniť? Alebo len chcete upgradovať svoju PC zostavu, ale nemáte vôbec potuchy, či ten ktorý procesor je s vašou základnou doskou kompatibilný? Presne pre vás sme napísali tento článok, v ktorom vám poradíme, ako jednoducho zistiť názov, typ a parametre základnej dosky aj z úplne nefunkčného počítača.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/zakladni_deska_asus_hero.jpg

ASUS CROSSHAIR VI HERO - RECENZIA A TESTY

AMD Ryzen je tu. Motor by sme mali, ale čo podvozok? V dnešnej recenzii sa pozrieme na ASUS Crosshair VI HERO z radu Republic of Gamers s X370 chipsetom, ukážeme si, v čom je doska výnimočná. Dokáže totiž niečo, čo tie ostatné nedokážu... Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/ASUS_doom_nahled.jpg

ASUS rozdáva k svojim základným doskám a monitorom hru DOOM zadarmo

Kúpte si vybranú základnú dosku, prípadne monitor ASUS, a získajte hru DOOM v hodnote 39,90 € ZADARMO! Akcia platí do 11. júla 2016. Prečítať viac »
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií