P&G boost P&G boost

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/náhled_9.jpg

Vyskúšajte 4 jednoduché letné účesy do mesta aj k vode

Lámete si hlavu nad tým, aký v letnom počasí zvoliť účes? Horúčava, pot, vietor, voda, tomu všetkému musia v tomto ročnom období vaše vlasy odolať. Preto je ideálne upraviť ich tak, aby dobre držali tvar a nepadali vám do tváre. V tropických horúčavách navyše určite oceníte, keď sa vám vlasy nebudú lepiť na spotený krk či tvár. Nechajte sa inšpirovať týmto návodom na vytvorenie 4 jednoduchých účesov s pomocou profesionálnych fénov a žehličiek na vlasy švajčiarskej značky Valera a užite si bezstarostné leto. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/recenze-rowenta-cf5820f0-power-straight.jpg

Žehliaca kefa Rowenta CF5820F0 Power Straight (RECENZIA)

Žehliaca kefa Rowenta CF5820F0 Power Straight je špeciálna kefa na vlasy, ktorej úlohou je skrotiť divoké a nepoddajné vlny. Mala by vykúzliť dokonale hladký účes bohatý na objem, vďaka ktorému získate nový vzhľad. Generátor iónov navyše zabezpečí lesk a hebkosť vašich vlasov. Ako sa s prístrojom pracuje a naozaj s ním možno jednoducho vytvoriť rovné vlasy z vlnitých či kučeravých? Otestovali sme pre vás hneď dvakrát! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/tigi-sprej-nahled.jpg

Vyskúšali sme pre vás: sprej na vlasy TIGI Catwalk Haute Iron Spray

Rada nosím hladko vyžehlené vlasy. Ale tiež viem, že žehlením im príliš neprospievam. A preto som hľadala prípravok, ktorý by moje vlasy ochránil pred žiarom zo žehličky či fénu. Vyskúšala som ochranný sprej na vlasy TIGI Catwalk Haute Iron Spray. Ako som s ním bola spokojná? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Osis-Flatliner.jpg

Vyskúšali sme pre vás: ochranné sérum Schwarzkopf Professional Osis+ Flatliner

Žehlíte si vlasy? Potom vás určite bude zaujímať naša dnešná recenzia, v ktorej sme pre vás vyskúšali ochranné sérum na žehlenie vlasov Professional Osis+ Flatliner. Prečítajte si, ako obstálo v našom teste. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Zehleni-vlasu_1.jpg

Často si žehlíte alebo fénujete vlasy? Používajte prípravky na ochranu vlasov pred teplom

Žehlenie, kulmovanie, ale aj obyčajné sušenie fénom vlasy oslabuje. Ak ste doteraz nepoužívali prípravky na ochranu vlasov pred teplom, rozhodne by ste s tým mali začať. Prečítať viac »
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií