AD elektro Star Wars

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/sony-rx10-iv-001.jpg

Sony DSC-RX10 Mark IV (RECENZIA)

Štvrtá generácia fotoaparátu Sony RX IV opäť prekonáva svojho predchodcu. Novinka je osadená najrýchlejším systémom automatického zaostrovania, ktorú dopĺňa bezchybná stabilizácie a veľký čip. Ako dopadol fotoaparát Sony DSC-RX10 Mark IV v našej recenziu? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Canon-EOS-200D-nahled_1.jpg

Canon EOS 200D (RECENZIA)

Canon EOS 200D je nástupcom úspešného modelu 100D, ktorý bol pre mnohých nadšených fotografov bránou do sveta zrkadloviek. Nové „dvestodéčko“ sme otestovali v teréne a prinášame podrobnú recenziu. Čo dokáže táto novinka od Canonu, ako vyhovuje profesionálovi a čo ponúka začiatočníkom? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nikon-d7500-preview.jpg

Nikon D7500 predstavený (PREVIEW)

Nikon predstavil poloprofesionálnu zrkadlovku Nikon D7500. Zásadných noviniek je veľa. V prvom rade fotoaparát vyzerá prekvapivo úplne inak ako predchodca. Koľko bude fotoaparát stáť, kedy vyjde a ako si povedie v porovnaní s Nikonom D500? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/IMG_1184_2.jpg

Fotografovanie zvierat v ZOO, všetko čo potrebujete vedieť

Chcete sa dozvedieť ako dosiahnuť profesionálne fotografie zo ZOO? V našom článku nájdete množstvo užitočných informácií – kde sa postaviť, akú techniku si so sebou pribaliť, ako sa vysporiadať s prekážkami, akú kompozíciu vybrať, ako správne nastaviť fotoaparát a množstvo ďalších tipov a trikov. Prečítať viac »
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií