AD 1. týden květen Effaclar

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/Sensodyne-banner-hlavni.jpg

Spoznajte 8 benefitov novej zubnej pasty Sensodyne Kompletná Ochrana+ Whitening

Hľadáte účinnú zubnú pastu na každodenné čistenie, ktorá poskytne kompletný servis vašim zubom aj ďasnám? Vyskúšajte novinku od Sensodyne, zubnú pastu Kompletná Ochrana+ Whitening, ktorá váš chrup dokonale vyčistí a zároveň poskytne potrebnú ochranu citlivých zubov a ďasien. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Beleni-zubu-hlavni.jpg

Bielenie zubov modernými aj tradičnými metódami (TIPY A TRIKY)

Prinášame vám kompletné informácie na tému bielenie zubov. Dozviete sa, ako si vybieliť zuby v domácom prostredí aj ako prebieha profesionálne bielenie zubov v ordinácii zubného lekára. Poradíme tým z vás, ktorí uprednostňujete bielenie zubov čisto prírodnou cestou, aj tým, ktorí túžite po okamžitom vybielení zubov. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sensodyne-akce.jpg

Kupte Sensodyne a přispějte tak na prevenci rakoviny prsu

Prevence je základ. Proto z každého prodaného produktu Sensodyne v období od 1. 10. do 31. 10. 2020 společnost přispěje 1 Kč na program prevence rakoviny prsu organizace Loono. Více informací v článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-spravne-cistit-zuby-nahled.jpg

Ako správne čistiť zuby

Starostlivosť o zuby patrí k základným hygienickým návykom a každodenným činnostiam. Pravidelné a starostlivé čistenie zubov zaistí perfektný zdravý úsmev bez kazov a ďalších problémov v ústach. Ako si správne čistiť zuby, aby bola naša starostlivosť o ne čo najviac efektívna? Aké druhy kefiek sú dostupné na trhu? Pozrite sa na veľký prehľad v starostlivosti o zuby v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/set-na-zubni-hygienu-nuk-pro-miminka.jpg

Testované mamičkami: detská zubná pasta NUK Apfel-Banane + náprstok

Set od spoločnosti NUK na ústnu hygienu malých detí je určený starostlivým rodičom, ktorí svoje ratolesti už od útleho veku vedú k starostlivosti o chrup. Je vhodný pre deti od 3 – 12 mesiacov, používa sa na ošetrenie ďasien a prvých zúbkov. Ako sa osvedčil pri testovaní naším chlapčekom? Prečítať viac »
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií