AD elektro AD elektro

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/digitalni-audio-nahled.jpg

Ako funguje digitálne audio?

Digitálne audio prináša množstvo výhod, najmä čo sa týka jeho distribúcie. Ako funguje a na čo si treba dať pozor? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/audio-mastering.jpg

Mastering, formáty, princípy: Ako funguje digitálne audio? (AKO NA TO)

Digitálne audio je komplikované - máme rad princípov, kodekov, formátov a ďalšie pasce, ktoré nám prácu s ním komplikujú. A preto si vysvetlíme, ako digitálne audio vzniká, ako sa masteruje, ako sa kóduje a ako to celé funguje - aby ste sa v tej záplave skratiek vyznali! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/panasonic-schc200-hlavni-2.jpg

Mikrosystém Panasonic SC-HC200 ponúka fúziu moderného dizajnu a kvalitného zvuku

Prahnete po ozvučení domácnosti, ktoré oceníte po zvukovej aj dizajnovej stránke a zároveň za neho neminiete všetky úspory? Štýlový mikrosystém Panasonic SC-HC200 všetky tieto očakávania naplní, navyše sa bude kamarátiť aj s vaším smartfónom. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-nahrat-zvuk-mikrofonem.jpg.jpg

Záznam zvuku | Ako nahrať zvuk mikrofónom? (NÁVOD)

Chystáte sa založiť YouTube kanál, chcete nahrávať konferencie, skladať hudbu alebo zakladáte domáce štúdio? Potom sa vám možno bude hodiť návod, ako vybrať mikrofón, aby sedel vašim požiadavkám. Prečítať viac »
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií