Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/LegendFoto/photos/Tesla02_1_8.jpg

Tesla Model S 75D (VŠETKO, ČO VIEME)

Tesla Model S 75D je päťdverová limuzína, ktorá sa dá prirovnať k iPhonu na kolesách. Nejde o žiadny futuristický koncept, ale o plnohodnotný automobil preplnený skrz na skrz tou najmodernejšou technikou. Prinášame vám súhrn tých najzaujímavejších funkcií, pretože jeho nákup bude už veľmi skoro ľahkou záležitosťou. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/LegendFoto/photos/Tesla01_1_5.jpg

Tesla Model X 100D ohromí dojazdom až 565 km

Neskutočné sa stalo skutkom a teraz si môžete objednať športovo ladené SUV čisto s elektrickým pohonom. Tesla Model X 100D je impozantný vo všetkých smeroch. Aké ponúka moderné technológie a za ako dlho ju nabijete na cestách? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/kohoutkova-voda-filtrace-vody-nahled.jpg

Prečo je dobré filtrovať pitnú vodu z vodovodu a ako vybrať domácu filtráciu?

Nechutí vám vaša pitná voda z vodovodu a nechcete zbytočne utrácať za vodu balenú? Potom je pre vás domáca filtrácia jasná trefa do čierneho. A aby sme vám výber filtrácie čo najviac zjednodušili, vybrali sme tie najdôležitejšie informácie, ktoré vám pomôžu zorientovať sa v ponuke na trhu a urobiť si v celej problematike jasno. Poradíme vám, aký domáci filter si vybrať, ako vám pomôže skvalitniť vašu pitnú vodu a kam ho umiestniť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/prumyslovy-vysavac - nahled_1.jpg

Priemyselné vysávače vysajú aj tú najhoršiu špinu

Priemyselný vysávač je nenahraditeľným pomocníkom. Zvládne nielen bežné domáce práce, ale predovšetkým si poradí so špínou v garáži, v dielni aj na chate. Rozliala sa vám tekutina po zemi? Všade sa váľajú kovové piliny? Nezúfajte. Priemyselné vysávače sa nezľaknú ničoho! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/nahled-bezpecnost.jpg

Digitálne zámky a priezory spoľahlivo ochránia dom aj byt

Zabezpečenie domov a bytov je dnes jedným z najžiadanejších artiklov na poli inteligentnej elektroniky pre domácnosť. Stále viac sa presadzujú elektronické zámky aj ďalšie vylepšenia dverí. Ako si zabezpečiť domov pomocou digitálneho zámku FAB ENTR? A čo všetko prinesie výmena klasického dverného priezoru za modernú verziu YALE DDV s kamerou? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ratanovy-nabytek-pece-vyber.jpg

Ratanový nábytok ponúka pohodlie, ktoré vydrží takmer večne

Hľadáte pekný a odolný ratanový nábytok pre svoju záhradu? Chcete skrášliť interiér svojho domu či zimné záhrady pohodlnými ratanovými kreslami? Poradíme vám, na čo si dať pri výbere pozor a odporučíme lacný ratanový nábytok.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/zavirace-dveri-nahled.png

Zatvárač dverí, váš pomocník proti prievanu

Zamedziť buchnutiu dverí je tak jednoduché. Stačí nainštalovať správny zatvárač dverí s aretáciou, prípadne pružinový zatvárač a dvere sa bezpečne uzavrú. Ako však taký zatvárač vonkajších dverí vybrať? Máme pre vás pripravený prehľad najčastejšie používaných druhov a zároveň niekoľko praktických tipov. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/regalove-systemy-nahled.jpg

Poradíme vám s výberom regálového systému

Kam odložiť sezónne veci, tak aby ste mali stále prehľad? Túto otázku si určite kladie veľa z vás a my máme jednoduché aj praktické riešenie zároveň. Pomôže vám regálový systém do domácnosti. Najčastejšie budete vyberať medzi drevenými alebo kovovými regálmi. V niektorých prípadoch bude potrebné siahnuť aj po policovom regáli. V našom článku vám ukážeme výhody, ale aj nevýhody jednotlivých materiálových variantov. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/multifunkcni-naradi-1-nahled.jpg

Objavte v sebe domáceho majstra s multifunkčným náradím

Potrebujete niečo opraviť a nebaví vás stále dookola hľadať každý kus náradia? Multifunkčné náradie je skladné a skrýva veľa nástrojov v jednom! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/zavlazovani-nahled.jpg

Správne zavlažovanie vám zaistí krásnu záhradu

Zdržiavate sa radi vo svojej záhrade a chcete, aby vyzerala krásne a upravene? Jednou z podmienok, ako to dosiahnuť, je správne zavlažovanie. Aké sú možnosti a ako často je vlastne vhodné vykonávať zalievanie? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/e-golf-nahled.jpg

Volkswagen e-Golf k videniu v pražskom showroome

Alza.cz odštartuje v najbližších týždňoch predaj elektromobilov renomovaných značiek cez internet. Ako prvú upútavku na tento koncept vystavuje úplnú novinku Volkswagen e-Golf, ktorý môžete vidieť v Alza Showroome v Holešoviciach až do konca júna. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/solar.jpg

Solárna sprcha na osvieženie aj ako doplnok k bazénu

Solárna sprcha ohrieva vodu len pomocou slnečných lúčov, preto je jej použitie maximálne ekologické a úplne zadarmo. Využitím sprchy pred každým vstupom do bazéna udržíte vodu dlhšie čistú, vďaka čomu sa zníži aj množstvo bazénovej chémie potrebnej na údržbu. Solárna sprcha vám poslúži aj na osvieženie v horúcich letných dňoch a okamžité umytie po práci na záhrade, športe a pod. V našom článku vám poradíme s výberom, umiestnením, montážou aj údržbou vonkajších solárnych spŕch.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nastaveni-philips-hue-nahled.jpg

Nastavenie Philips Hue

Stále ešte svietite obyčajnou žiarovkou? Potom prichádzate o veľa možností, ako si svoju domácnosť prispôsobiť a vylepšiť. Inteligentné osvetlenie Philips Hue zmení váš pohľad na svetlo. Pozrite sa, čo všetko sa dá v aplikácii Hue nastaviť a ako na to.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Kompostery-SMALL.jpg

Vyrobte si kvalitné hnojivo pomocou kompostéra

Viete, že je zbytočné likvidovať zmesový domáci a záhradný odpad, keď ho možno použiť na obnovu pôdy formou kompostu? Veľkými pomocníkmi uľahčujúcimi celý proces sú kompostéry. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Renovace-svetlometu-nahled.jpg

Ako na renováciu zažltnutých svetlometov

Svetlomety nových vozidiel sú priezračné a číre. Po rokoch však svoj lesk strácajú, na ich povrchu sa podpisujú vplyvy počasia a kvalita svetla degraduje. Poradíme vám, ako stav svetlometov výrazne vylepšiť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/zahradni-kalendar-nahled.jpg

Tešte sa na veľký záhradnícky seriál

Prichystali sme pre vás veľký záhradnícky seriál, ktorý každý mesiac prinesie veľa cenných rád a tipov, ako sa v danom období starať o záhradu. Seriál zodpovie otázky týkajúce sa ideálnej doby sadenia rastlín, údržby trávnika aj zastrihávania stromčekov. Okrem toho sa dozviete aj to, ako si vyrobiť napríklad skalku či záhradné jazierko. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/60447b61-a832-4a0b-bf03-da7edee78bb5_800_600_fit.jpg

Ako vybrať a udržiavať nadzemný bazén

Nadzemný bazén je ideálnym doplnkom na vašu záhradu v období teplých letných dní. Ponúkne vám osviežujúce ochladenie a je skvelým miestom na prevádzkovanie vodných aktivít a vonkajšiu relaxáciu. V našom článku vám poradíme s výberom vhodného záhradného bazéna aj príslušenstva na jeho údržbu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sekacka_1.jpg

Kde práca kosačky končí, tam nastupuje krovinorez

Jar sa pomaly blíži a s ňou prichádza aj čas prvého kosenia trávnika. Do všetkých zákutí sa však bežná kosačka nedostane a neporadí si ani s húževnatým drevitým porastom a húštinou. Vyberte si vhodný záhradný stroj, ktorý vám ušetrí veľa práce a skrotí všetko, čo sa mu postaví do cesty. V našom článku vám poradíme s výberom. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/stresni-nosic.jpg

Ako vybrať nosič na bicykle

Nosiče na bicykle sú nepostrádateľným vybavením pre všetkých milovníkov bicyklov. Ich výber ale nemusí byť jednoduchý. Ktorý typ je pre koho vhodný? Akú majú hmotnosť? A aké sú ich výhody a nevýhody? Náš sprievodca vám s výberom toho správneho nosiča poradí.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vymena-prevodoveho-oleje-nahled.jpg

Pri výbere prevodového oleja dbajte na odporúčania výrobcu

S rastúcou zložitosťou prevodoviek sa zvyšuje aj potreba technologicky pokročilejších olejov. Ponuka prevodových olejov je veľmi rozsiahla, avšak to výber koľkokrát ešte sťaží. Poďme sa pozrieť na najčastejšie typy prevodových olejov. Prečítať viac »
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií