Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-darek-pro-dedu_2.jpg

Ako vybrať darček pre dedka

Prečítajte si, ako vybrať darček pre dedka. Pripravili sme pre vás zaujímavé tipy, ako možno o výbere darčeka premýšľať. Viac informácií nájdete v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/darky-pro-ridice-nahled.jpg

Darčeky pre vodičov

Prečítajte si, ako vybrať darček pre vodiča. Pripravili sme pre vás zaujímavé tipy, ako možno o výbere darčeka premýšľať. Viac informácií nájdete v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/odklizeni-snehu-nahled.jpg

Zatočte s poľadovicou a snehom na chodníku

V zime je dôležité starať sa o chodník tak, aby bol bezpečný a chodcom na ňom nehrozil pád. Ako si správne poradiť s poľadovicou a aké sú možnosti efektívneho odpratávania snehu? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Ochranné_pomucky_odevy.jpg

Ochranné pomôcky urobia prácu bezpečnejšou a pohodlnejšou

Manuálna práca doma aj v zamestnaní môže byť aj nebezpečná. Ochranné pomôcky zabránia poškodeniu zraku a sluchu, pracovné rukavice a topánky zase zamedzia poraneniu končatín. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/brusky_logo.jpg

Tipy na dosiahnutie dokonalých výsledkov brúsenia, rezania aj delenia

Ak si chcete všeličo opraviť svojpomocne, ušetriť peniaze a ešte mať dobrý pocit z kvalitne vykonanej práce, nemala by vo vašej výbave chýbať brúska. Ako ju však správne obsluhovať, aby ste si nespôsobili zranenie a dosiahli perfektné výsledky? Všetko dôležité sme zhrnuli v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Merici_pristroje_pro_stavbu_i_domacnost.jpg

Meracie prístroje na stavbu aj do domácnosti

Poznáte prístroje, ako sú krížový laser, diaľkomer alebo detektor? Pozrite sa, čo všetko tieto zariadenia z našej ponuky dokážu zmerať a kde ich možno využiť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/aku-vrtacka-dewalt-pouziti.jpg

Akumulátorové náradie nielen pre domácich majstrov

Aku náradie nie je už len hudba budúcnosti. Stále častejšie sa s ním môžeme stretávať nielen v domácnosti, ale aj vo výbave profesionálov. Zhrnieme si výhody aj nevýhody, povieme si aké typy akumulátorov sú na trhu a ktoré druhy aku náradia sa tešia najväčšej obľube. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/kalove-cerpadlo.jpg

Aké čerpadlo vybrať do studne?

Vlastná studňa, to je nezávislosť na dodávkach od vodární a zároveň úspora peňazí. Ak však nechcete vodu pumpovať ručne a potom ju nosiť vo vedrách, je nutné použiť čerpadlo. Ako ho správne vybrať a na čo si dať pozor? To sa dozviete v dnešnom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/1_77.jpg

Všetko, čo potrebujete vedieť o práci so sekerou

Ak pracujete so sekerou, mali by ste dodržiavať základné bezpečnostné pravidlá. Nielenže predídete možným úrazom, ale takisto významne urýchlite celý proces prípravy dreva. O akých pravidlách je reč, aký nástroj na akú prácu vybrať a ako sa starať o hlavu s ostrím? To sa dozviete v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/saw-5901_1920_1.jpg

Viete, ako sa má správne používať a udržiavať motorová píla?

Výber, obsluha ani údržba motorovej píly nie sú zložité záležitosti. Je však vhodné dodržiavať niektoré základné pravidlá, pomocou ktorých dosiahneme výborné výsledky pri minimálnej spotrebe času a energie. Opíšeme si tiež základné bezpečnostné pravidlá, ktoré minimalizujú riziko úrazu, a ak už k nemu dôjde, ako znížime následky na prijateľnú hranicu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/uniarch2.jpg

Majte svoju domácnosť v bezpečí s Uniarch!

Na slovenský trh práve vstúpila nová značka Uniarch. V jej portfóliu teraz nájdete skvelé možnosti na zvýšenie bezpečnosti svojej domácnosti. Uniarch je totiž synonymom pre pokročilé a technologicky vyspelé kamery a bezpečnostné systémy, ktoré sú zároveň ľahko použiteľné a cenovo výhodné. Oplatí sa vám si toto meno zapamätať a vyberať svoje budúce bezpečnostné kamery múdro. Pridáme vám pár tipov na tie najlepšie z našej ponuky. O ktoré ide? Prečítať viac »
1...3456
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií