AP+ nový vizuál PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nahled_16.jpeg

Získajte s nákupom Philips Ambilight TV zľavu na soundbar až 339 EUR!

Práve teraz je tá správna chvíľa na nákup nového televízora Philips Ambilight. Vďaka tomu zažijete hokejový šampionát vo veľkom štýle priamo doma. Najmä keď môžete získať aj výraznú zľavu na soundbar Philips TAB8507. Aké sú podmienky a kedy akcia prebieha? Bližšie informácie nájdete nižšie v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-ai-tv-nahled.jpg

Televízory Samsung vstupujú do novej éry vďaka AI

Moderné QLED 8K televízory Samsung majú teraz vďaka AI ešte lepšie výsledky pri zobrazení akčných scén, športu, ale napríklad aj pri hraní hier. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sapphire-nitro-rx-7700-xt-12g-nahled.jpg

Sapphire NITRO+ Radeon RX 7700 XT 12G (RECENZIA A TESTY)

Zháňate do svojho PC novú hernú grafiku a príde vám výkon grafických kariet Radeon RX 7700 XT viac ako akurátny, len by ste sa ale radi dostali k nejakej kvalitnejšej grafickej karte s výkonným chladením, ktorá by sa pri hernej záťaži v PC hneď neprezradila zvýšenou hlučnosťou? Možným riešením by mohli byť grafické karty z ponuky spoločnosti SAPPHIRE, obzvlášť potom špičkový rad NITRO+, ktorý reprezentuje grafická karta Sapphire NITRO+ Radeon RX 7700 XT 12G a ktorú sme pre vás na Alza.sk nezabudli v tejto recenzii tiež dôkladne otestovať. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Samsung lifestyle.jpg

Samsung predstavuje inovatívne vstavané spotrebiče s unikátnymi technológiami

Samsung prináša na trh novinky z oblasti vstavaných spotrebičov, ktoré sľubujú inovatívne funkcie spolupracujúce s inteligentnou domácnosťou. Medzi novými spotrebičmi nechýbajú vstavané rúry, mikrovlnky, umývačky aj varné dosky prepojené s digestorom, ktoré disponujú ako nadštandardnými funkciami, tak moderným nadčasovým dizajnom.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/pohled-do-mycky_1.jpg

Prečo si zaobstarať umývačku

Stále ešte váhate, či si zaobstarať umývačku riadu, alebo vytrvať s ručným umývaním špinavých tanierov? Radi vám poskytneme zhrňujúce informácie o tom, aké výhody vám používanie umývačky prináša, či vďaka nej môžete naozaj ušetriť za vodu i elektrinu a či sa vám teda počiatočná investícia oplatí.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/msi_steam_promo_thumb.jpg

Kúpte grafiku MSI GeForce RTX 4060 Ti a získajte 40 EUR na Steam

Máte zálusk na novú grafickú kartu? Pokiaľ si vyberiete niektorú z GeForce RTX 4060 Ti, tak získate aj veľmi pekný bonus vo výške 40 EUR na váš Steam účet. Aké sú pravidlá akcie a kde sa musíte po nákupe zaregistrovať? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/beko-sda-nahled.jpg

Beko a Grundig: nakúpte, napíšte recenziu a získajte poukaz

Hodil by sa vám nový holiaci strojček či zastrihávač? Alebo by sa snáď vašej domácnosti zišla nová žehlička? Potom by vám nemala ujsť akcia, ktorú sme si pre vás pripravili v spolupráci so značkami Beko a Grundig. Ak si teraz zaobstaráte nový holiaci strojček, zastrihávač, žehličku či naparovač odevov týchto značiek a napíšete na vášho nového pomocníka recenziu, za váš názor vás odmeníme poukazom v hodnote 8 €. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Nubia-Redmagic-9-Pro-preview-02-nahled.jpg

Nubia Redmagic 9 Pro (PREVIEW): Nadupaný telefón pre náročných hráčov

Značka Nubia Redmagic možno nie je známa úplne všetkým, ale pokiaľ sa zaujímate o svet mobilného gamingu, mali by ste zbystriť. Redmagic 9 Pro je totiž skvele vybavený herný telefón, ktorý ponúka špičkové parametre vlajkovej lode vloženej do tela telefónu, ktorý je prispôsobený na využitie v hrách. V čom? Dozviete sa v článku. Prečítať viac »

Herný kalendár 2024 a ďalej (ZOZNAM)

V Hernom kalendári nájdete podrobný prehľad nových hier vychádzajúcich v apríli roku 2024 a ďalej. Každú hru dopĺňa trailer či iná ukážka. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/iroomba-j5.jpg

Robotický vysávač iRobot Roomba Combo j5+ PH Amethyst (RECENZIA)

S možnosťou otestovať robotický vysávač iRobot Roomba Combo j5+ PH Amethyst som bez váhania súhlasila, pretože ide o pokrokový model, ktorý je plný inovatívnych technológií a praktických funkcií, ponúka špičkový výkon pri vysávaní aj vytieraní a umožňuje personalizované upratovanie. Po 14-dňovej zaťažkávacej skúške v domácnosti s dvoma deťmi som mu udelila nasledujúce hodnotenie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/breez-mobile-lightning-fast-payments-nahled.jpg

Breez - lightningová super-appka (RECENZIA A NAVOD)

Medzi Lightning peňaženky druhej generácie patrí aj lightning peňaženka Breez. Je to zároveň akési laboratórium Lightning technológií a je stavaná ako “super-appka”, podobne ako čínsky WeChat. V Breez môžete počúvať podcasty a streamovať saty svojim obľúbeným podcasterom vďaka technológii podcasting 2.0. Má integrované množstvo ďalších aplikácií, ktoré sú dostupné priamo z menu Apps, kde máte priamo prístup k službám ako Bitrefill, Wavlake, Boltz, Azteco alebo The Bitcoin Company. Breez taktiež funguje ako point of sale terminál na prijímanie platieb v prevádzke. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-male-mobily.jpg

Najlepšie mini telefóny 2024 (AKTUALIZOVANÉ)

Aj keď k nim trend stále smeruje, chápeme, že mobilné telefóny s veľkým displejom nie sú pre každého. Pokiaľ vás zaujíma, aké výhody sa s malými telefónmi spájajú a aké sú vôbec možnosti ich kúpy, určite článok neprehliadnite, pripravili sme pre vás totiž výber tých najmenších mobilov zo všetkých cenových kategórií a veľkostí. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bosch-pracky-cb-nahled.jpg

Vybrané práčky Bosch s technológiou i-DOS teraz zaobstaráte s cashbackom 80 €

Žiada si vaša domácnosť novú práčku alebo hneď kombinovanú práčku so sušičkou? Potom by vám nemala uniknúť skvelá akcia značky Bosch, v ktorej môžete za nákup vybraných práčok získať späť až 80 €. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/robosats-banner-mini.jpg

RoboSats: P2P bitcoinová směnárna na Lightningu (NÁVOD)

Uchránit vlastní osobní data před centralizovanými službami a nakupovat či prodávat bitcoin peer-to-peer cestou bez prostředníka bývá mnohdy výzvou. Dnes už však naštěstí existuje hned několik šikovných nástrojů, které kombinují přehledné uživatelské rozhraní s dostatečným soukromím i obchodní likviditou. Jedním z nich je i lightningem poháněná bitcoinová směnárna RoboSats, kterou si dopodrobna představíme ve článku níže. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-wwdc-2024-nahled.jpg

WWDC 2024 začne 10. júna. Apple ukáže novinky v iOS 18 a ďalších a doraziť má aj AI

Apple oficiálne oznámil termín konania svojej konferencie pre vývojárov, WWDC 2024. Uskutoční sa od pondelka 10. až do piatku 14. júna 2024. Na akcii ukáže novinky iOS 18 a ďalších operačných systémov. Dočkáme sa dlho očakávanej AI? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vertikutace-travniku.jpg

Ako na správnu vertikutáciu trávnika

Vertikutácia trávnika je dôležitý úkon na udržanie zdravého a krásneho trávnika. Pomáha odstrániť mach, staré trávnikové zvyšky a riedke chuchvalce. Umožňuje lepšie prúdenie vzduchu, vody a živín k tráve a zlepšuje tak jej kvalitu. Ako správne vertikutáciu vykonávať a kedy je na tento proces ideálne obdobie? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nfc-platby-nahled.jpg

NFC platby mobilom (NÁVOD)

NFC slúži na rýchle párovanie, prípadne na bezkontaktné platby. Je nutné skontrolovať podmienky pre konkrétnu banku a kartového poskytovateľa. Ako NFC platby fungujú a čo urobiť pre to, aby ste tiež mohli platiť mobilom?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hisense-banner-nahled.jpg

Chladničky Hisense: kúpte, napíšte recenziu a získajte 20 € na ďalší nákup

Ak zakúpite niektorú z vybraných chladničiek Hisense a napíšete na ňu recenziu, ako poďakovanie od nás môžete získať voucher v hodnote 20 € na ďalší nákup Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Xiaomi-pad-6S-pro-13.png

Kúpte si nový tablet Xiaomi Pad 6s Pro a zadarmo získajte obal aj ďalšie výhody

Zoznámte sa s najnovším prírastkom do rodiny Xiaomi - tabletom Pad 6S Pro. Má elegantný dizajn, pôsobivý displej, efektívne nabíjanie aj výkonný hardvér. Jeho kúpou navyše získate obal zadarmo a ďalšie výhody. Poponáhľajte sa, pretože ponuka je časovo obmedzená. Prečítať viac »
1234...
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií